kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam , Biri ADSL e telefonda başvuru yaptım , birazdan k kartı bilgilerimi de verip resmi olarak başlatmış olacağım sanırım. K kartımı vermeden bir buraya yazayım dedim , ne diyorsunuz iyi etmiş miyim ? kampanya 8 Mbit e kadar limitsiz deniycem ilk ay , bakarsınız 15 GB den sonra düşmez , ne dersiniz olabilir mi ? Baktım düşüyor 86 TL like 4 mbit limitsize geçicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Helal olsun Biri'ye . 2-3 gibi basvuruyu tamamladım , az önce açıldı ADSL servisi. 2 saatte falan hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bütün adsl hizmetlerinde aynı olay var ki.... Bi tık ile açabiliyolar interneti. Değiştirebiliyorlar da... Hepsi türk telekomun alt yapısını kullanan farklı satıcılar işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hadi canım ? Ben de biliyorum teknik olarak herşeyin bu kadar basit olduğunu , ama kimse açmıyor 2 saatte , atıyor sıraya , en iyi ihtimal başvurduktan bir gün sonra , çoğu zaman ise 2 veya 3 günde yapıyorlar. Kablo internet zaten tam bombaymış , telefonda düzgün cevap ve hizmet alana aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 en ben 2-3 hafta önce baglattım. salı başvurdum perşembe açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi bilmiyorum nereleri arıyosunuz da ttneti aradım turk.neti aradım 30 dk içinde internet bağlandı hep.... biri nin bi farkı yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Smile 2-3 günde açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ben sabah başvurmuştum öğleden sonra açılmıştı. Hatta baya şaşırmıştım "yuh ne çabuk açıldı" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ah su olay almanya da olsa keske kac aydir basvuracam ama 4-6 hafta arasi sirf acilmasi icin beklemeye üsendigim icin almadim dsl hala yurdun 20gb kotali netiyle idare ediyorum gerci alistim herhalde böyle kotali kullanmaya birazda ondan yaptirmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar