kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam , Biri ADSL e telefonda başvuru yaptım , birazdan k kartı bilgilerimi de verip resmi olarak başlatmış olacağım sanırım. K kartımı vermeden bir buraya yazayım dedim , ne diyorsunuz iyi etmiş miyim ? kampanya 8 Mbit e kadar limitsiz deniycem ilk ay , bakarsınız 15 GB den sonra düşmez , ne dersiniz olabilir mi ? Baktım düşüyor 86 TL like 4 mbit limitsize geçicem sanırım.
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Helal olsun Biri'ye . 2-3 gibi basvuruyu tamamladım , az önce açıldı ADSL servisi. 2 saatte falan hallettiler
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bütün adsl hizmetlerinde aynı olay var ki.... Bi tık ile açabiliyolar interneti. Değiştirebiliyorlar da... Hepsi türk telekomun alt yapısını kullanan farklı satıcılar işte....
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hadi canım ? Ben de biliyorum teknik olarak herşeyin bu kadar basit olduğunu , ama kimse açmıyor 2 saatte , atıyor sıraya , en iyi ihtimal başvurduktan bir gün sonra , çoğu zaman ise 2 veya 3 günde yapıyorlar. Kablo internet zaten tam bombaymış , telefonda düzgün cevap ve hizmet alana aşkolsun
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 en ben 2-3 hafta önce baglattım. salı başvurdum perşembe açıldı.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi bilmiyorum nereleri arıyosunuz da ttneti aradım turk.neti aradım 30 dk içinde internet bağlandı hep.... biri nin bi farkı yok :/
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ben sabah başvurmuştum öğleden sonra açılmıştı. Hatta baya şaşırmıştım "yuh ne çabuk açıldı" diye..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ah su olay almanya da olsa keske kac aydir basvuracam ama 4-6 hafta arasi sirf acilmasi icin beklemeye üsendigim icin almadim dsl hala yurdun 20gb kotali netiyle idare ediyorum gerci alistim herhalde böyle kotali kullanmaya birazda ondan yaptirmiyorum :)
Öne çıkan mesajlar