SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 beni de kısıtlamışlar kişiselden ne yaptım ki ben zaten pek yazmıyorum kişisele hatırladığım az önce şunu bunu yaptım gibi bi topiğe osurdum yazmıştım. ondan mı uzaklaştırıldım şimdi. memlekette göte göt diyemez olduk davasına benzedi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 fede said: abi adam resmen dükkanın camından içeri bakan aç adam oldu ya. yazık açın şunun banını skfdj haha tam böyle olmuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Fistan said: ben de ban yedim kişiselden ehehehe "vurdur" yüzünden mi ehüehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abv düşüncesiz arkadaşlarımın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi hala çiçek alanlar var. 21 yılda 1 kere çiçek aldım o da anneme, anneler gününde param yok diye bahçeden koparmıştım almadım onu da yani asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bi de şey vardı ya şimdi hatırladım.Yazlıktan kız arkadaşım papatyaları çok seviyodu.Bir sürü papatyanın olduğu bi bahçeye götürmüştüm toplamıştık falan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahahah kendi kendine konuşuyormuş olma diye mesaj atıyorum buraya hadi yine iyisin O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 saol hako günaydın naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wastryx de mi banlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O banlanmaz o mutlu mesut yaşıyo herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 günaydınlar akşamdan kalmayım ama sabah 7den beri koşturuyorum pek tatsız başladı günüm ama iyi devam eder inşallah ^_^ sizden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hamdolsun saolun.Şimdi uyandık işte ayılmaya çalışıyoruz.Hızlıca ayılıp dışarı çıkmam gerekiyo benim de neyse gideyim kahvaltı hazırlayım ben. Var mı bi isteğin arzun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 canının sağlığı afsgdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 En kötü günümüz böyle olsun hadi iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Açın abi doldu 30gün DOLDUU http://www.youtube.com/watch?v=dJ523vnz76E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar