Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç hayal kırıklığı yaşadınız mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamın biri, her mehtaplı gecede alır başını deniz kıyısına gidermiş.
Dönüşünde sorarlarmış :
- Ne gördün?
- Dünya güzeli deniz kızları gördüm, altın saçlarını gümüş taraklarla tarıyorlardı, dermiş hep.
Bir gece yine tek başına deniz kıyısına vardığında, gerçekten dünya güzeli deniz kızları görmüş, altın saçlarını gümüş taraklarla tarıyorlarmış.
Döndüğünde yine sormuşlar :
- Ne gördün?
- Hiç, demiş... Hiç birşey..

Ve şimdi Oscar Wilde'nin bu hikayesini Haldun Taner' in bir sözüyle tamamlamak istiyorum

"Bir hayalin gerçek olmasi kadar hayal kırıcı birşey yoktur."

Peki siz hiç böyle bi hayal kırıklığı yaşadınız mı?[signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
her zaman..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
neyini anlatıcam abi. her hayalim kırık doğuyor zaten.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Tamam tamam... Üniversite denemlerinden 250 den aşşa almıyordum 2004 de 230 aldım... izmir, ankara hayalleri kurardık... üühhüeee :([signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
Yaşadım ama anlatmam ehuehe[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ahh kız demeyin uzun süredir çıkıyordum yıllarca beraberdik hiç ayrılmadık ama birden salaklaştı ve sonra aramız bozuldu tam da öss ye bir hafta vardı... O sandıki beni başka okulda giriyordum.. ne de olsa o kadar çok okul varkii denk gelmesi imkansız o öyle sandı işte... sınavdan çıktıktan sonra onu onu... ühhüüü off birisiyle kolkolaydı o beni görmedi ama ben onu gördüm ben onu gördüm.... ben onu gördüm........ şimdi tam unuttum diyodum bak nasılda depreşti.. az ağlamadım...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
*ÖSS den çıktığımda tam bir hayal kırıklığına uğradım. Hayalimdeki öss bu değildi...
*Bu yaz hadi hop eğlenelim mantığıyla sürekli orada burada olacağımızı sanıyordum. Bekledğim gibi olmadı...
*Gözlerimin bozulduğunu öğrendiğimde
*Atletizm takımının kaptanıyken 2 haftada hem kaptanlığımın elimden alınması hem de ankara finallerinde yarıştırılıp da türkiye finalleride yarıştırılmayınca çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım...[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 20 Ağustos 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
Yaşadım ama anlatmam ehuehe

eheh aynen?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ohhho bu senekiler saymakla bitmez....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
lol aslında şurdan bir boyutlar arası kapı açılsada ben başka bir diyara gitsem (forgotten realms falan) hiçte hayal kırıklığına uğramam 7 gün 7 gece dansederim ama bu hikayeye göre uğramam gerekirmiş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Aslında bu sene benim kötü geçmedi hatta en iyi senelerimden birisiydi ama bir o kadar da en stresli dönemlerimi yaşadığım, en derin tecrübelerimi edindiğim seneydi.. bir 2003 ü bir de 2004 ü unutamaycağım.... bunun gibi en iyi anlarınız diye bir konu açılsa orasıda dolar bayaa[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
6 yaşımdan beri hipermetrop olduğum için 2.5 sene önce miyop olduğumda hayal kırıklığına uğradım.çünkü hipermetrop olmak benim için bir ayrıcalık miyop olmak ise ezikçe birşeydi.(neden öyle demeyin bende bilmiyorum).çok salakça aslında :)

bir de bu sene çok iyi ve düşünceli bir insan olduğum için hayal kırıklığına uğradım...[signature][hline]administrator error
  • Yeni Oluştur...