Pipet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mauahua ben patlar bilæ sen nabtın sınavı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi mikecem kaderimi ya 401 guzel gecti 301de patladim resmen. benden baska hangi salak mit wem ile womit i karistirirki zaten womit ile soracagima soruyu mit wem ile sordum. 301 patlar. bi ihtimal 401den gecebilirim ama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 benim almancadan cektigimi yahudiler hitlerden cekmedi yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yazik gelseydiniz bana ders verirdim size bedava, hem zamanim da vardi. sipeyskeyk sayemde gecti, hem o da izmir ekonomideydi ekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya vanil 301de guzel gecicekti taa ki mit wem ile womit karistirina kadar kadar :( egitimle alakasi yok onun kendi aptalligim artik. anormal panik yapiyorum bu almanca sozlulerinde. ger201inde sinavindan 93 alip sozlusunden kalmistim beynin yabanci dil konusma bolgesinde bi anormallik var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 üzülme kalirsan calistiririm ^^ gerci ben seni calistirsaydim womitle mit wem'i de karistirmazdin. hitler gibi ders calistiriyorum, sipeys'e sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 DU BİST NABER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ekonomi universitesinde niye beginner almanca kasıyosunuz abi siz 3-5 kredi için mi bu çektiğiniz aylardır almanca çalısıyosun başka derslere çalışsaydın okadar okul bitmişti heralde: P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aynen oyle abi aptal yabanci dil olayi yuzunden hepsi. basarili okul oluyorsun sanki 2.yabanci dil verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bizim ünide ingilizce bile yok lan zorunlu adamlar tr öğrenemeyen herife ingilizce verirsek direk eğitimden soğur deyip yapmamışlar zaten seve seve ya da seve seve öğreneceksiniz, okulda seve seve öğrenmeyin ileride kendiniz seve seve öğrenin diyen vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dogru yapmislar abi :) sonuna kadar karsiyim ingilizce egitime zaten. kendi capimda protesto da yapiyorum turkce bilen hocalarla derste turkce konusuyorum soru sorarken her ne kadar ingilizce konus lan deselerde. (tavsan daga kusmus olayi). zaten istesemde konusamam heralde ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 almancayla ugrasılmaz abi gidip almanyada öğrenmek lazım direk. başka yolu yok gibi kastım fail verdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 almanca öğrenmiştim ama sadece "ich liebe dich"i hatırlıyorum. gerisi mühim değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 vaniLLe said: yazik gelseydiniz bana ders verirdim size bedava, hem zamanim da vardi. sipeyskeyk sayemde gecti, hem o da izmir ekonomideydi ekeke. banada ders verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya bana o kağıtlarda Stadt çıktı yandaki almancı kıza Land, ben kafamda cümle kurarken onun kelimeye takıldım hülya hoca da sağolsun yine yaptı yapcagını 3 cümleyi birleştirip döşedi soruyu anlamadım tabi bişey gittim ülke isimleri saydım :p sonra toparlamaya calıssakta 95 olmaz heralde elif ağzını açmadı ona kıl oldum, 2 konuş gir, konuya yok .. gitti cuma günlerimin boş kalma hayali ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar