stingbull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Zaten varolan accountumdan invitation kullanarak 2. account açacaktım ki, "registrations are open" yazısını gördüm.Kapalıydı çünkü sadece invitation code ile üye olunuyordu.Bence alın eğer yoksa, iyidir güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 eheh saolasın hemen alayım dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 login olayım bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şimdi bu sitede upload/download oranı (ratio) olayı varmış. Ben pek bilmiyorum daha önce bu tarz torrent kullanmadım. Daha önce konuşulmuştur muhtemelen ama kısaca bir bahseder misiniz neydir ne değildir ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 demonoid uyelik acsa ne olur yeaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 prondir said: şimdi bu sitede upload/download oranı (ratio) olayı varmış. Ben pek bilmiyorum daha önce bu tarz torrent kullanmadım. Daha önce konuşulmuştur muhtemelen ama kısaca bir bahseder misiniz neydir ne değildir ne yapmalı? hiçbişey yapmamalı.Demondan indiriyosan sömürebilirsin hiçbişey upload etmeden.Banlanmıyorsun rationun düşük olmasından dolayı.Sömür büyük bi umursamazlıkla^^ @toggie hacı yıllar boyunca demonoidden sömürdüm ben ne torrentleeche üyeydim ne de bişey, öyle deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 iste oyle somurunce millet, kimse banlenmeyince max hızda dl edemiyorsun. o yuzden demonoid'e uyelik kasacagına uyelik gerektirmeyen piratebay, btjunkie, isohunt gibi demonoid'e on basan sitelerden trackerlardan indirin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 o trackerlar üyelik gerektirmiyosa daha da az hızlı dl etmemiz gerekmiyo mu mantıken? Çünkü seed olmaz yani user olmaz.Ayrıca demondan genelde yüksek hızlarda indiriyodum ben. (Aslında 1mb netim vardı eskiden max100le çekiyodum:D) yine de çekiyodum ama. Şimdi torrentleechte seed kasmaktayım. Şaşırtıcı derecede her torrent full hızda download ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Demonoid in kalitesi var Seed Sorunu olmaz hicbir zaman Ayrica adminler olarak zaten cogumuz Seed destegi Agimizi etkin ediyoruz 10 ustunde server sirf seed icin kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 download kalitesi ille ratio'yla olacak diye bir şey yok. Zamunda da ul yapmadan 800kb altını çok nadir görüyorum. Demonoid üyeliği oh güzel oldu. Torrentleech'de ratio kasan kaç kişi var ki sizce? Yada gerçekten kasabiliyor musunuz? Herhangi bir dosyayı upload etmek için ne acılar çekiyordum ki fake upload ile ratio kasma olayı oldukça orada da bir çok kişinin upload kastığını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 toggie said: demonoid uyelik acsa ne olur yeaa :) hakikaten, demonoid de seedler çok kötü niyeyse, ya da bana öyle denk geliyor. torrentz de 8-9 tane site arasında aratıp bulduğumdan da olabilir bilmiyorum ama değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 demonoid'in diskografi arşivi sağlam. varsa başka bu kadar iyi diskografi arşivli torrent sitesi soleyinde bilelim. ama diskografi şeklinde. ole tek tek şarkı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 eyv.çok makbule geçti bu bir de torrent damage açsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 piratebay veya torrentz arama yetmiyor mu size böyle üyelik pesinde kosuyorsunuz? ne indiriyorsunuz o kadar merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 önümüze ne gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 lazımsa üyelik invite atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bi türlü benimseyemedim demonoid'i. seedleri çok kötü yaw :/ zamundadan torrentleechten sonra ızdırap gibi geliyo demonoid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 demonoidi bi ben seviyorum sanırım :) ne arasam buluyorum seed sıkıntısıda çekmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar