Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demonoid de üyelik açmış?

stingbull

Öne çıkan mesajlar

prondir said:

şimdi bu sitede upload/download oranı (ratio) olayı varmış. Ben pek bilmiyorum daha önce bu tarz torrent kullanmadım. Daha önce konuşulmuştur muhtemelen ama kısaca bir bahseder misiniz neydir ne değildir ne yapmalı?

hiçbişey yapmamalı.Demondan indiriyosan sömürebilirsin hiçbişey upload etmeden.Banlanmıyorsun rationun düşük olmasından dolayı.Sömür büyük bi umursamazlıkla^^

@toggie hacı yıllar boyunca demonoidden sömürdüm ben ne torrentleeche üyeydim ne de bişey, öyle deme :)
Sosyal ağlarda paylaş

o trackerlar üyelik gerektirmiyosa daha da az hızlı dl etmemiz gerekmiyo mu mantıken? Çünkü seed olmaz yani user olmaz.Ayrıca demondan genelde yüksek hızlarda indiriyodum ben. (Aslında 1mb netim vardı eskiden max100le çekiyodum:D) yine de çekiyodum ama.
Şimdi torrentleechte seed kasmaktayım. Şaşırtıcı derecede her torrent full hızda download ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

download kalitesi ille ratio'yla olacak diye bir şey yok. Zamunda da ul yapmadan 800kb altını çok nadir görüyorum. Demonoid üyeliği oh güzel oldu.

Torrentleech'de ratio kasan kaç kişi var ki sizce? Yada gerçekten kasabiliyor musunuz? Herhangi bir dosyayı upload etmek için ne acılar çekiyordum ki fake upload ile ratio kasma olayı oldukça orada da bir çok kişinin upload kastığını düşünmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...