kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-Kendimi büyük sanıyodum. 2-Herkesi kendimden büyük sanıyodum. 3-Edip Akbayramın ismini Edi Bapbayram sanıyodum. 4-Velespiti almanyadakilerin bindiği özel bisikletler olduğunu sanıyodum. 5-Okulun işe yarar bişey olduğunu, annemizin kucağı ve çiçekli bahçemizden sonra en çok sevebileceğim şey olduğunu sanıyodum. 6-Okuyup adam olabileceğimi sanıyodum. 7-Herkesin sevgi dolu olduğunu sanıyodum. 8-Haydar dümenle medyum memişi meslektaş sanıyodum. 9-Anaokulunu yatılı okul sanıyodum. 10-10 maddeli liste kolay dolar sanıyodum. Yaz yaz bitmiyo çemkürdüüm.[signature][hline]Paticik
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 zeki müren'i kadın sanıyordum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben aşkı ölümsüz sanıyodum....[signature][hline]W.M.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bütün dünyayı "niye biz de türk değiliz" diye ağlıyor sanıyordum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben küçük "atam izindeyiz" sözünü atam su an tatildegiz ama ileride senin yoluna girecegiz manasında sanıyordum[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1)Kendimi bi b.k sanıyodum. 2)İyi bilgisayar kullandığımı sanıyordum. 3)Kelimelerin bu kadar kifayetsiz olmayacağını saanıyordum. 4)Sevmekten sıkılmayacağımı sanıyordum. 5)Bu topiğin daha önceden açıldığını sanıyordum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bişey ters giderse alt f4 çekerim sanıodum, olmuomuş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1- Paticik.com u gereksiz sanardım 2- Programcıların götü büyük şişe camı altı şeklinde gözlük takan zavallılar olduğunu sanardım. 3-Malboro Light daha az zararlı sanardım Ama değillermiş.. G.t oldum :P[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Zamanın herşeyi kapatıp düzelteceğini sanıyordum[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1-integrali son gün calısıp geçecegimi , 2-eskisi gibi 2 haftada 5 kilo verebilecegimi , 3-uo nun hiç sıkmayacagını , 4-fazla ilgi gösterdigimde onun gözünde daha değerli olacagımı , 5- metal müzik türünün metallica grubunun yaptıgı müzik ve isimlerinden dolayı çıktıgını, 6-20 li yaşlarda her istedigimi yapabilecegimi, 7- 20 li yaşlarda süper ötesi basket oynuyor olacagımı, 8- jip için farları aşağı yukarı sağa sola dönebilen ve çeşitli şartlar için otomatik değişen parlaklıkta bir sistemi benden önce kimsenin planlamamış olduğunu, 9- ilk okuldayken 5 sene sonra uçan kaykayın icat edilecegini ve hemen alacağımı, 10- bisikletimin apartmanın 8. katında kapı önünde koridorda zincirli olmasının çalınma ihtimalini kaldıracağını sanardım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 küçükken, Cüneyt Arkın'ın ismini Cüney Tarkın sanırdım,ayrıca Tarık Akan'ıda Tarı Kakan sanırdım 2010 yılında geleceğe dönüşteki gibi uçan arabalar falan olacağını sanırdım(gerçi hala 2010a gelmedik ama artık sanmıyorum böyle olacağını heh) bide hayatın bu kadar zor olmadığını sanırdım(aslında bu konuda bi fikrim yoktuda denebilir, düşünmezdim çünkü böle şeyleri, sadece eğlenceli şeyler yapardım) [Bu mesaj EagleEye tarafından 20 Ağustos 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Üniversiteyi kurtuluş sanardım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 uyumak için gözümü kapatmam gerekmiceni düşünüodm.[signature][hline]The Untouchable
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 redhouse ı beyaz sarayın yakınlarında sanırdım[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 değil mi yoksa?:-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 maço bir hayvan olmaktansa düşünceli biri olmanın özel hayatım için daha iyi olacağını sanıyordum...[signature][hline]administrator error
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Lombak dergisinden Konu salagı isimli bölümden bi alıntıdır diye ekleseydin bu "Ne sanardım?" topicine daha hoş olurdu. Topici açan kişiye hitafen diyorum.[signature][hline] The Truth is out There
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 insanı safkan sanıyordum ama melezmiş:P (bunelan şimdi?)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 iki ayağımı birden kaldırınca havada durucaamı sanıyodum... sanmıyodum tabi lan amma attım ha...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Norton_Antor, 20 Ağustos 2004 21:14 tarihinde demiş ki: maço bir hayvan olmaktansa düşünceli biri olmanın özel hayatım için daha iyi olacağını sanıyordum... +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ota poka ağlamam gerektiğini sanardım[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 *Hoşgörülü, alttan alan bir kişiliğe sahip olunca istediğim saygıyı görebileceğimi sanıyordum... *her zaman kartal gibi görebilen gözlerim olacaksanıyordum *ÖSS de kendimi aşacağımı sanıyordum:):([signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Türkiyeyi dünaynın en güçlü devleti ve Atatürk'ü dünyanın en tanınmış insanı sanardım... napayım ilkokuldan beri hep öyle öğrettiler.... Yıldızlara yolculuk yapılacak sanırdım ağaçların sadece suya ihtiyacı olduğunu sanardım beni hep sevecek sanardım beni seviyor sanardım..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: PXJTERM, 20 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: beni seviyor sanardım.. [signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 -cep faturamın bu kadar fazla gelmeyeceğini sanıyordum. -saçlarımı uzatınca sıkılıp kestireceğimi sanıyordum. -üniversiteye gidince dertler bitecek sanıyordum daha gitmeden başladı yine dertler.. -küçükken 20 yaşımda evlenirim sanıyordum ama şimdi aklımdan geçirmiyorum. -aşk herşeyi affeder sanıyordum. (ama affetmiyomuş)[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Öne çıkan mesajlar