Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen ne sanıyosun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-Kendimi büyük sanıyodum.
2-Herkesi kendimden büyük sanıyodum.
3-Edip Akbayramın ismini Edi Bapbayram sanıyodum.
4-Velespiti almanyadakilerin bindiği özel bisikletler olduğunu sanıyodum.
5-Okulun işe yarar bişey olduğunu, annemizin kucağı ve çiçekli bahçemizden sonra en çok sevebileceğim şey olduğunu sanıyodum.
6-Okuyup adam olabileceğimi sanıyodum.
7-Herkesin sevgi dolu olduğunu sanıyodum.
8-Haydar dümenle medyum memişi meslektaş sanıyodum.
9-Anaokulunu yatılı okul sanıyodum.
10-10 maddeli liste kolay dolar sanıyodum. Yaz yaz bitmiyo çemkürdüüm.[signature][hline]Paticik
Mesaj tarihi:
1)Kendimi bi b.k sanıyodum.
2)İyi bilgisayar kullandığımı sanıyordum.
3)Kelimelerin bu kadar kifayetsiz olmayacağını saanıyordum.
4)Sevmekten sıkılmayacağımı sanıyordum.
5)Bu topiğin daha önceden açıldığını sanıyordum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
bişey ters giderse alt f4 çekerim sanıodum, olmuomuş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
1- Paticik.com u gereksiz sanardım
2- Programcıların götü büyük şişe camı altı şeklinde gözlük takan zavallılar olduğunu sanardım.
3-Malboro Light daha az zararlı sanardım

Ama değillermiş.. G.t oldum :P[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
Zamanın herşeyi kapatıp düzelteceğini sanıyordum[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
  • Admin
Mesaj tarihi:
1-integrali son gün calısıp geçecegimi ,
2-eskisi gibi 2 haftada 5 kilo verebilecegimi ,
3-uo nun hiç sıkmayacagını ,
4-fazla ilgi gösterdigimde onun gözünde daha değerli olacagımı ,
5- metal müzik türünün metallica grubunun yaptıgı müzik ve isimlerinden dolayı çıktıgını,
6-20 li yaşlarda her istedigimi yapabilecegimi,
7- 20 li yaşlarda süper ötesi basket oynuyor olacagımı,
8- jip için farları aşağı yukarı sağa sola dönebilen ve çeşitli şartlar için otomatik değişen parlaklıkta bir sistemi benden önce kimsenin planlamamış olduğunu,
9- ilk okuldayken 5 sene sonra uçan kaykayın icat edilecegini ve hemen alacağımı,
10- bisikletimin apartmanın 8. katında kapı önünde koridorda zincirli olmasının çalınma ihtimalini kaldıracağını

sanardım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
küçükken,
Cüneyt Arkın'ın ismini Cüney Tarkın sanırdım,ayrıca Tarık Akan'ıda Tarı Kakan sanırdım
2010 yılında geleceğe dönüşteki gibi uçan arabalar falan olacağını sanırdım(gerçi hala 2010a gelmedik ama artık sanmıyorum böyle olacağını heh)
bide hayatın bu kadar zor olmadığını sanırdım(aslında bu konuda bi fikrim yoktuda denebilir, düşünmezdim çünkü böle şeyleri, sadece eğlenceli şeyler yapardım)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 20 Ağustos 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lombak dergisinden Konu salagı isimli bölümden bi alıntıdır diye ekleseydin bu "Ne sanardım?" topicine daha hoş olurdu.

Topici açan kişiye hitafen diyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
insanı safkan sanıyordum ama melezmiş:P (bunelan şimdi?)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
*Hoşgörülü, alttan alan bir kişiliğe sahip olunca istediğim saygıyı görebileceğimi sanıyordum...
*her zaman kartal gibi görebilen gözlerim olacaksanıyordum
*ÖSS de kendimi aşacağımı sanıyordum:):([signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Mesaj tarihi:
Türkiyeyi dünaynın en güçlü devleti ve Atatürk'ü dünyanın en tanınmış insanı sanardım... napayım ilkokuldan beri hep öyle öğrettiler....

Yıldızlara yolculuk yapılacak sanırdım
ağaçların sadece suya ihtiyacı olduğunu sanardım
beni hep sevecek sanardım
beni seviyor sanardım..[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Mesaj tarihi:
-cep faturamın bu kadar fazla gelmeyeceğini sanıyordum.
-saçlarımı uzatınca sıkılıp kestireceğimi sanıyordum.
-üniversiteye gidince dertler bitecek sanıyordum daha gitmeden başladı yine dertler..
-küçükken 20 yaşımda evlenirim sanıyordum ama şimdi aklımdan geçirmiyorum.
-aşk herşeyi affeder sanıyordum. (ama affetmiyomuş)[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
  • Yeni Oluştur...