küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Tcdd nin sitesi gerçekten ölüm, mesela Afyon Ankara arası tren saatlerine bakmak istiyorum bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olacak bir site biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ölüm değil. Çok kolay aksine. Tcdd sitesine giriyorsun. Üye oluyorsun. İnternet bilet satış & rezervasyona giriyorsun kullanıcı adını şifreni. Açılan pencereden sağ taraftan rezervasyona gir parkur seçerek de. Afyon - Ankara'yı seç. Sana bütün trenlerin saat ve tarih bilgilerini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bunun için niye üye olmak zorundasın ki koy işte tek link alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sinad said: ölüm değil. Çok kolay aksine. Tcdd sitesine giriyorsun. Üye oluyorsun. İnternet bilet satış & rezervasyona giriyorsun kullanıcı adını şifreni. Açılan pencereden sağ taraftan rezervasyona gir parkur seçerek de. Afyon - Ankara'yı seç. Sana bütün trenlerin saat ve tarih bilgilerini veriyor. denedim dostum onu da, ama şifre yanlış üye bulunamadı diyor herseferinde. ama her hafta bilgilendirme maili yollamayı biliyorlar. neyse uğraşayım biraz daha saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 danışma ekranı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu arada sistem chrome üzerinden açılmıyor. İe ile girilebiliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 crome ile deniyordum sürekli. ondan sıkıntı yaşıyorum o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Tren saatleri için üye olmaya gerek yok. https://etcdd.tcdd.gov.tr/tcddrezwebapproot/danismatcddservlet IE ile açın, Chrome'da çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Afyon-Ankara arası tren çalışmıyormuş boşa gitti o kadar uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar