Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca bilen biri yardım edebilir mi acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ğopete
HAUSHDUAHDAUISHD yarıldım[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Mesaj tarihi:
onun için benim gibi fransızca konuşurken hocanın karşısında delikanlı gibi rleri soleyecen hem sağlığın korunacak,hem de kıl sesler çıkarmayacan[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
fransızca sucks

nie? cok guzel ama zor bir dil ayrica fr orenince ispanyolca ve italyanca daha kolay ogrenilior...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
J'aime la musique.
J'adore le tennis.
je déteste la boxe.

böhüü hiç sevmiyorum şu fransızcayı. lisede zorla öğretmişlerdi.[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
said:
KarafatmaMan, 20 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
cok guzel ama zor bir dil ayrica fr orenince ispanyolca ve italyanca daha kolay ogrenilior...

bunu denedim, dogrudur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Bir dili asil yapan nedir merak ettim? Fransızca benim de hoşuma gider, ama asillik yorumuna katılmıyorum.

Asil'in iki anlamı var biri "soylu" diğeri "yüksek duygu ile yapılan". Soylu anlamı bir dil ile özdeşleştirilemez zaten, yüksek duygu kısmı ise diğer dillerin eksik kaldığı bir konu değilki?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

[Bu mesaj Qui tarafından 20 Ağustos 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 20 Ağustos 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
gırtlak katili dil

"krrğğayyon... oldu mu hocam?"
"no no ğöpete vu: kığğaayyon"

ahah :)

*!lise1 senelerini hatırlar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Siamon, 20 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Si j'etais libre, j'irais en espagne

Benimde annem fransızca öretmeniydi şimdi burda ne yazıyo özgür olsaydım ispanyaya giderdim gibi bişey yada yaşardım gibi bişey demişsin :)
  • Yeni Oluştur...