xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bu Guitar Hero 5'te müzik yüklemeyi nasıl yapıcaz ? Music Store'dan girdim ettim ama Add Funds'ta daima sorun çıkıyor. Başka alternatif yok mu acaba yükleme yapmak için falan ? Bir de sitesinde ki gibi çok fazla şarkı yok herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hangi store dan giriyorsun ? oyunun ait olduğu region a ait store a bağlanman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Oyunun içindeki Music Store'dan giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tamamda o music store PSN e bağlanmıyor mu ? oyunu nerden aldın ? türkiye mi shopto mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oyunu D&R'dan aldım. PS3'üde Rusya'dan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ozaman yeni bir user account yarat PS de. sonra türkiye PSN e kayıt ol. yeni yarattığın account u aktive et ve onunla guitar hero yu aç. eğer varsa TR PSN de şarkılar indirebilirsin. yoksa indiremezsin. Türkiyede satılan oyunların region kodları irlanda oluyor genelde. bazen UK PSN de irlanda kodlu oyunların DLC leri bulunabiliyor. eğer öyleyse UK PSN için shopto dan Instant Code alman lazım. ve tabi UK PSN hesabı açmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tamam bugün bi deniyeyim sonra bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar