Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gölge Bar Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankarada şahsen ben pek bi yer bulamadığım için şu sıralar araştırmadayım.
Gölge nin ve If in ismini bayağı bir duydum yarın akşamda gölgeye gitmeyi düşünüyorum canlı müzik fln güzel olur düşüncesindeyim.
Ancak sormak istediğim
burdan bir önzilemesi var
daha önce giden varmıdır
ayrıca mekan önerecek biri olabilirmi.
Damsız giriş kıllığı çıkarırlarmı
18- ne kadar etki eder.
kendim bakacağım ama acaba ankaralı patilerden bu iki ortamı tanıyan tanımayan varmı öğrenmek istedim[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
öhö yani ankara pati sux ne diyim istanbuldaki bi bar hakkında açmış olsam çoktan doluşmuştu topic.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul! Too late for me, in my hands. He is in me,my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone!!!
Mesaj tarihi:
golge guzeldir. yalniz ne damsiz ne de 18 yasindan kucuk olarak gitmedigim icn bilemiyorum. ama sanmiyorum durduracaklarini. the exe var, orada calan grup. eglecelidir. onun disinda manhattan i oneriyorum ben. kaliteli muzik dinlemek istersen ankarada gidecegin iki uc yerden biri. golge de iyidir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
hay şu 17 yaşın genelde ben girerken sorun olmuyoda yanımda gelenlere soruyolar kimlik kuduruyorum aynen benimde çıkmama gerekiyo
ondan sordum 18- sorun olurmu diye.
manhatten duymuştum ama gitmedim. Önerin için sağol olmazsa onada gidebiliriz
exe hangi gün çıkıyordu gölgede.

[Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Ağustos 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır diab yanımda dam götürcem asıl sorun o olcak yaştan dolayı hehe :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
exe nin baterist sorunu vardi, simdi cozduler. persembe cikicaklar tekrar sanirim. ama herhangi bir grup olabilir. golge iyidir. manhattan da da kadrolu wassup var. onlarda iyi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Girersin gölge'ye damsiz filam ama cumartesi aksamlari if'de süper bi grup çıkıyor dinlemeni tavsiye ederim (gerçi hala çıkıyomu bilmiyom ben 4 ay önce gitmiştim ankaraya en son)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Mesaj tarihi:
gölgeyede if e de damsız girersin. 18- yi bende bilmiyorum ama görünümün buyuk gosteriyorsa sorun yok .

ayrıca cumartesileri if i tavsiye ederim. müzik super oluyo.
Mesaj tarihi:
bu arada if'in diceyine aşığım =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Mesaj tarihi:
angelfire dam gerekirse eagleeye var işte.. :-P
ama 18 yaş problemini nasıl halledersin bilmem :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
gölge güzel yerdir cumartesi günü git mutlaka gidiceksen cadı tahtası diye bi grup çıkıyodu ben gitmiyorum 2-3 aydır ama cumartesileri çok kral oluyo iyide çalıo kimlik soruyolar mutlaka kimlik al yanına arada polis fln gelip arama flnda yapıo dikkatli ol yani sakata gelirsin[signature][hline]sert kal,taviz verme!

[Bu mesaj uncla tarafından 20 Ağustos 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gölge Çok güzeldir. ben daha önce gittim. mümkünse cumartesi gecesi git. süper bir grup çıkıyo gece 11 12 gibi. gitaristleri var artun du yanlış hatırlamıyorsam herifin adı. çok sağlam çalıyolar. biz iki gün baya eğlenmiştik. dam sorun olmuyo. biz 3 kişi damsız girmiştik :) ama açıkcası yaş olayını bilmiyorum. bize hiç sormadılar girerken hoş sorsalarda kapak olurdu onlara da :-) yani büyük gösteriyosan sorun olmaz gibi. ama polis girerse işin içine sakat :)[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
  • Yeni Oluştur...