SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 çok sevgili patiler içimde garip bi sıkıntı var şöyle bir yazayım belki geçer abartmamak koşuluyla trole açıktır belki benimde keyfim yerine gelir. dönem başladı içimde bir kasvet üniversitede 4. senem olup hala 2-3 karışık olmamlada alakalı olabilir. 8 tane dersim var birini bile yata yata geçerim diyemiyorum. eskiden köpek gibi içerdim şimdi ağzıma içki sürmek bile istemiyorum. 15 gün oldu alkol almayalı. geçmiş yıllarda yapacak birşey bulamazdım canım sıkılırdı şimdi haftaiçi kendime ayıracak vaktim yok yine canım sıkılıyor. bölüm temsilciliği, milletin kitap işleri liste işleri cart curt ayak işleri için resmen bölümde asistan gibi sürtüyorum. hafta sonu bir toplantı için bedava Eskişehire gidecem normalde Eskişehire gitmek için fırsat ve para arardım şimdi ise oraya gidip ne yapacam modundayım. işin en ilginci ise yıllardır arabam olsun istiyordum 1 hafta önce araba aldık ama direksiyona oturmaya hevesim bile yok. enerjim çekilmiş gibi 3 ay ev arkadaşımla kavgalı yaşadığımda bile bu kadar keyifsiz değildim. aslında yoğunluktan başka bir sorunum yok ama sonum ne olacak bilemiyorum. yaşlanıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kız arkadaşından bahsetmemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cemss said: kız arkadaşından bahsetmemişsin? olmayan şeyden nasıl bahsedeyim mühendislik okuyoruz kız ne oluyor yeniyo mu içiliyo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kes bilekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kız arkadaşın olmadığı için de bıkkınlık sıkıntı falan olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Raincloud said: kız arkadaşın olmadığı için de bıkkınlık sıkıntı falan olabilir =) bunu demeye getiriyordum ama aşama aşama yapıcaktım sinirlenmesin bi anda diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yok ya ne sinirlencem bu kadar işin içine birde kız girerse 6 yılda bitecek okul 7-8e yol alır tek korkum o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ııh yanlışın var kızın olması çoğu zaman ders çalışmaya itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Kıza bağlı o. Bazıları, hatta büyük bi kısmı düzensizliğe, eğlenceye düşkünlüğe, sorumsuzluğa itiyor doğru, ama bazen de öylesi denk geliyor ki hayatını düzene sokup sana ileri adımlar attırıyor. Bunu yaparken eğleniyorsun da, süper! Ama bulabiliten düşük, hele üniversitede böyle insan bulabilmek zıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 en yakın köprüden atla, yeniden doğmuş gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cemss said: ııh yanlışın var kızın olması çoğu zaman ders çalışmaya itiyor. Nerde itiyor lan beni niye itmedi Kız arkadaşım ultra başarılıyken ben yerlerde sürünüyordum. Sonuç noldu: ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lamamama @ köprüden atlamak sorunu çözecek mi? cehennemde cayır cayır yanarken çok mu eğlenecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Eralp said: cemss said: ııh yanlışın var kızın olması çoğu zaman ders çalışmaya itiyor. Nerde itiyor lan beni niye itmedi Kız arkadaşım ultra başarılıyken ben yerlerde sürünüyordum. Sonuç noldu: ayrıldım. hepsi demedim :D o senin şanssızlığın olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 @sp, vallahi reenkarne olursun belki. denemeden bilemezsin böyle şeyleri. hem hayat kısa, her şeyi denemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 SPectre88 said: çok sevgili patiler içimde garip bi sıkıntı var şöyle bir yazayım belki geçer abartmamak koşuluyla trole açıktır belki benimde keyfim yerine gelir. dönem başladı içimde bir kasvet üniversitede 4. senem olup hala 2-3 karışık olmamlada alakalı olabilir. 8 tane dersim var birini bile yata yata geçerim diyemiyorum. eskiden köpek gibi içerdim şimdi ağzıma içki sürmek bile istemiyorum. 15 gün oldu alkol almayalı. geçmiş yıllarda yapacak birşey bulamazdım canım sıkılırdı şimdi haftaiçi kendime ayıracak vaktim yok yine canım sıkılıyor. bölüm temsilciliği, milletin kitap işleri liste işleri cart curt ayak işleri için resmen bölümde asistan gibi sürtüyorum. hafta sonu bir toplantı için bedava Eskişehire gidecem normalde Eskişehire gitmek için fırsat ve para arardım şimdi ise oraya gidip ne yapacam modundayım. işin en ilginci ise yıllardır arabam olsun istiyordum 1 hafta önce araba aldık ama direksiyona oturmaya hevesim bile yok. enerjim çekilmiş gibi 3 ay ev arkadaşımla kavgalı yaşadığımda bile bu kadar keyifsiz değildim. aslında yoğunluktan başka bir sorunum yok ama sonum ne olacak bilemiyorum. yaşlanıyorum galiba. Kitaplari al milletin kafasina cal, eskisehir yerine izmiri dene, arabayi sat motor al, spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kendine kücük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bölüm temsilciğilini bırak wowa başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kız bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kız bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 askere git gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bana kız bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 rayından çıkmadan devam et bence ne güzel la işte valla bence başını kaşıyamadan geçirilen dönemlerin mükafatı büyük olur her türlü yaşamın bir noktasına gelindiğinde ama tabi gene de bi yere kadar ya :D bölüm temsilciliği olayını falan bırakmaya çalış o kadar kastıysa daha da kasıyosa 8 ders var diyosun kafana göre 6'sını seç onlara aynı derece çalış kalan 2 dersi çalışcağın kadar kendinle ilgilen.. yarım dönem uzatcak kadar hesapla işte o uzatcağın döneme de 5 ders koy bu dediğim gibi 2,5 kere yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bölüm temsilciliği seçimi olsa kesinlikle aday olmayacam ama geçen sene ihale bana kaldı yenisi seçilse bile bi süre daha işleri ben idare edecem gibi gözüküyor. 9 dersi 2.9 ortalama ile verdim geçen güz dönemi çalışırsam ders sorun değil olmadı 1-2 dersi seneye bıracakacam okul zaten 6 senede bitiyor irregular olduğumdan. :) ama bu monotonlukta değişiklik şart kız mı olur başka birşey mi olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar