Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkılmaca

SPectre88

Öne çıkan mesajlar

çok sevgili patiler içimde garip bi sıkıntı var şöyle bir yazayım belki geçer abartmamak koşuluyla trole açıktır belki benimde keyfim yerine gelir.

dönem başladı içimde bir kasvet üniversitede 4. senem olup hala 2-3 karışık olmamlada alakalı olabilir. 8 tane dersim var birini bile yata yata geçerim diyemiyorum.

eskiden köpek gibi içerdim şimdi ağzıma içki sürmek bile istemiyorum. 15 gün oldu alkol almayalı.

geçmiş yıllarda yapacak birşey bulamazdım canım sıkılırdı şimdi haftaiçi kendime ayıracak vaktim yok yine canım sıkılıyor. bölüm temsilciliği, milletin kitap işleri liste işleri cart curt ayak işleri için resmen bölümde asistan gibi sürtüyorum.

hafta sonu bir toplantı için bedava Eskişehire gidecem normalde Eskişehire gitmek için fırsat ve para arardım şimdi ise oraya gidip ne yapacam modundayım.

işin en ilginci ise yıllardır arabam olsun istiyordum 1 hafta önce araba aldık ama direksiyona oturmaya hevesim bile yok.

enerjim çekilmiş gibi 3 ay ev arkadaşımla kavgalı yaşadığımda bile bu kadar keyifsiz değildim. aslında yoğunluktan başka bir sorunum yok ama sonum ne olacak bilemiyorum.
yaşlanıyorum galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıza bağlı o. Bazıları, hatta büyük bi kısmı düzensizliğe, eğlenceye düşkünlüğe, sorumsuzluğa itiyor doğru, ama bazen de öylesi denk geliyor ki hayatını düzene sokup sana ileri adımlar attırıyor. Bunu yaparken eğleniyorsun da, süper!

Ama bulabiliten düşük, hele üniversitede böyle insan bulabilmek zıhahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

cemss said:

ııh yanlışın var kızın olması çoğu zaman ders çalışmaya itiyor.

Nerde itiyor lan beni niye itmedi

Kız arkadaşım ultra başarılıyken ben yerlerde sürünüyordum. Sonuç noldu: ayrıldım.

hepsi demedim :D o senin şanssızlığın olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

çok sevgili patiler içimde garip bi sıkıntı var şöyle bir yazayım belki geçer abartmamak koşuluyla trole açıktır belki benimde keyfim yerine gelir.

dönem başladı içimde bir kasvet üniversitede 4. senem olup hala 2-3 karışık olmamlada alakalı olabilir. 8 tane dersim var birini bile yata yata geçerim diyemiyorum.

eskiden köpek gibi içerdim şimdi ağzıma içki sürmek bile istemiyorum. 15 gün oldu alkol almayalı.

geçmiş yıllarda yapacak birşey bulamazdım canım sıkılırdı şimdi haftaiçi kendime ayıracak vaktim yok yine canım sıkılıyor. bölüm temsilciliği, milletin kitap işleri liste işleri cart curt ayak işleri için resmen bölümde asistan gibi sürtüyorum.

hafta sonu bir toplantı için bedava Eskişehire gidecem normalde Eskişehire gitmek için fırsat ve para arardım şimdi ise oraya gidip ne yapacam modundayım.

işin en ilginci ise yıllardır arabam olsun istiyordum 1 hafta önce araba aldık ama direksiyona oturmaya hevesim bile yok.

enerjim çekilmiş gibi 3 ay ev arkadaşımla kavgalı yaşadığımda bile bu kadar keyifsiz değildim. aslında yoğunluktan başka bir sorunum yok ama sonum ne olacak bilemiyorum.
yaşlanıyorum galiba.

Kitaplari al milletin kafasina cal, eskisehir yerine izmiri dene, arabayi sat motor al, spor yap.
Sosyal ağlarda paylaş

rayından çıkmadan devam et bence
ne güzel la işte

valla bence başını kaşıyamadan geçirilen dönemlerin mükafatı büyük olur her türlü yaşamın bir noktasına gelindiğinde

ama tabi gene de bi yere kadar ya :D

bölüm temsilciliği olayını falan bırakmaya çalış o kadar kastıysa

daha da kasıyosa 8 ders var diyosun kafana göre 6'sını seç onlara aynı derece çalış kalan 2 dersi çalışcağın kadar kendinle ilgilen.. yarım dönem uzatcak kadar hesapla işte o uzatcağın döneme de 5 ders koy bu dediğim gibi 2,5 kere yaparsın

:D
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm temsilciliği seçimi olsa kesinlikle aday olmayacam ama geçen sene ihale bana kaldı yenisi seçilse bile bi süre daha işleri ben idare edecem gibi gözüküyor.

9 dersi 2.9 ortalama ile verdim geçen güz dönemi çalışırsam ders sorun değil olmadı 1-2 dersi seneye bıracakacam okul zaten 6 senede bitiyor irregular olduğumdan. :)

ama bu monotonlukta değişiklik şart kız mı olur başka birşey mi olur bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...