senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Logitecg g13 mu yoksa belkin n52te mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 n52. yalnız korkuyorum ben almaya, buna alışırsak başka bişey kullanamam fpslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 gameboard diye geciyor literaturde sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 durus olarak n52 ezer de tuslari cok az gibime geliyor g13te ekran var bide ne kadar efektif kullanilir onu bilmiyorum tabi belki de hic bakmiyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hiç kullanmadım bu tip şeyler, işe yarar mı ondan da emin değilim. fps'de yazı yazacağımız zaman klavyeyi söküp diğerini takıcaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ok tuşları üstünde 12345 yerine geçicek tuş koymamış olmaları saçma geldi bana sanki? hani FPSlerde kullanılmıyor da , mmorpg için falan şart o tuşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi atıyosun işte onlara. önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 belkinde atıycak tuş yok ki? var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tuşların üstündeki yazılara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nedir bunlar macro cihazı falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yine az tuş var , beğenmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bone klavye ile birlikte kullaniyorsun bunu bide eth 12345 yerine geccek tus yok nasi hallediliyor ki o olay hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 12435 kullanan var mı abi fps de? o kadar yavaş mısınız harbi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yok mmo lar icin diyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 naga var abi mmo için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 naga da sirf mmo icin :D bide begenemedim ben onu x-755fs var onu bile tam randimanli kullanmadim yan tuslarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yok mu ya ikisinden birni kullanan bi fikir verin bana ffsd logitech alcam gibi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar