Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Litvanya eziyor resmen suan 2. çeyrek 41-17 Litvanya önde TRT3 de[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 izleyen yok mu? valla litvanya resmen takım oyunu budur diyor çok iyi hazırlanmışlar ilk devre bitti 29 sayı farkla onde litvanya ehe 196 lık yunan oyuncu zukauskas(2.18) smaça blok koydu adam yere topla indi steps oldu süperdi[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 19 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 süper cidden. litvanya geçen seneki avrupa şampiyonasında da süper oynamıştı hastası olmuştum adamların. dream team'i de böyle yapacaklar inşallah :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 litvanyanın bu oyununu gordum ya favorimdir şuan :) bunların maç fikstürü yokmudur bi buluver kendercan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3. çeyrek bitmesine 39 sn var 76-43 önde litvanya ezdiler yunanistanı[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 cumartesi akşamı (kolpa)"rüya takım"ı da böyle yencekler işte...[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 98-76 litvanya ezdi geçti helal olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 fikstür sonuçlar falan fistan merak ediyorum nolacak cumartesi..[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 of of of litvanya amerika'nin posasini cikaracak heheh tarihi fark bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: -Melancholy-, 19 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki: cumartesi akşamı (kolpa)"rüya takım"ı da böyle yencekler işte... rüya takım bugün avustralyaya karşı 4.5 dakka ciddi oynadı 11-0 seri yakaladı. adamlar ciddiye alınca saçma bir fark doğuyor. ha bi de karşı tarafın ballı olmaması lazım porto riko gibi her şutu sokarlarsa ayrı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ayuso oynuo mu portorikoda[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oynuyo..ruya takim yenicek insallah litvanyayi[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oy oy posasını çıkardılar yunanistanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Off ya şu Dream Team e bir biz koyamadık ya ona yanıyorum hoş Porto Riko Dream Team e koydu ama Yakın zamanda birde bize koydu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 harbi yaa bizimkiler bi türlü heyecanını yenemediler.Ayrıca bizim koç da paso gençleri oynattı.O tim duncan ın şapkasını alan genç ne şanslı yaa :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Merak ediyorum bizim gençler Tim Duncan dan bir şeyler kapmış mıdır?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 12:42 tarihinde demiş ki: Off ya şu Dream Team e bir biz koyamadık ya ona yanıyorum hoş Porto Riko Dream Team e koydu ama Yakın zamanda birde bize koydu harbiden koysak kral olurdu en azından abd'yi bi kerede olsun yendik derdik gbdfvfdg[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar