Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 1 kişi bile tıklamamış arkadaş nası bi iş bu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hepsini mayhem kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tıklatın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 benim 6'da kaldı ya. hardware mania patlamıs gormeyeli. 4 kisi daha gelsin de cekilise gireyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben 4chan'a yazacam da ordan adresin telefonun olduğu sayfayı haxlayıp kimliğimi deşifre ederler diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 clicky clicky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=bc786e2b95b55edaad5bb714dceb88f1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ve mutluyum bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kablolu mouse (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 candır candır kablolu mause :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bilgisayarı 5 metre öteden kullanmadığım için kablonun bi zararı dokunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 metreyle alakası olsaydı simdi hic kablosuz mouse olmazdı. demek ki metreyle alakası yok. kimse bilgisayarı 5 metre oteden kullanmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 G9 kulalnıyorum kabloyla bi sorunum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kabloluya kurban olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, kablosuzu öven ciddi kullanıcı olamaz. adam haklı. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nedeni yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=7bb58875d9d40f4f0d8ad291c2bd2d8a tenkyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 toggie said: neden? Abi nedeni wireless ve kablolu internet kullanmak ile ayni. Kablolu her zaman daha stabil. Wireless, osurup havayi degistirsen bile etkileniyor kimi zaman. Gerci hakkini yemeyelim, bu teknoloji de gelisti artik. Ben bir fark sezmiyorum mesela ama cidden pro olanlar icin bir fark yaratiyordur belki. Psikolojik olarak hissedilenler haric =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi mouse'la internet karsılastırılmaz ki. mouse'un yaptıgı is nedir yani, nesi stabil olmayacak. kablolu daha fena oyle bakınca. sadece ben cekiyorum herelde kablonun iskencesini. ya da sadece ben wireless'ta hic sorun yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, bizde kabloda problem yaşamadık demekki. neden kötüledin ki tepki çekmen doğal. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 neden diye sorunca bana ciddiyetsiz diyen sen degil misin? tesekkurler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 6 da kalmisim haydi pati :) http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=b78cf9615cbd780a77e0bb1d55d8fa21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 toggie said: neden diye sorunca bana ciddiyetsiz diyen sen degil misin? tesekkurler, iyi forumlar. Selam, ciddiyetsiz demedim ki ciddi kullanıcı olamaz dedim. yanlış anlamayın. ciddi kullanıcıdan kastım professional bir kullanıcı demek istedim. fps oyunlarında strateji oyunlarında maximum stabilite için her zaman kablolu kullanılır. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tıhlatmaya devam frek şampiyonu olecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar