Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHOTOSHOP OGRENIYORUZ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önce aklıma o geldi ama photoshop'ta bi yazılım olduğu için onu şeettim. =) görsel sanatlar da olur pek tabi.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
bak canım önce buradan arama sayfasını aç sonra aranacak konu başlığına photoshop yaz arama yap bir sürü konubaşlığı çıkıyor elbet biri işine yarayacak[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
ben işin basicini chipin verdiği photoshop cs öğreniyorum cd sinden öğrendim biraz daha gelişmiş şeyleri www.n-sane.net kaptım sana da ta vsiye ederim, daha sonra lightsaber da yapabilirsen (ee ehem şey :) intermediate a geçme vakti şeetmiştir.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
sorunun yokki photshop ogretilmesini istemi$sin insanlarda yardim etmeye calismis[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
photo shop un kıtabını onerırım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
ya beyler bayanlar ayip oluyor, ne istiyorsa sorsun adam, bu kadar baski olmaski. biz forumlara, okumak ve cevap yazmak icin geliyoruz, egerki yardimci olmak istmiyorsaniz yada kisinin arama yapmasi gerektigini dusunuyorsaniz birakin yardim edebilenler halletsin.
Mesaj tarihi:
cok saol ya... ayrıca canımı sıkanda baslıgı sureklı bıryerlere bırılerı tasıo..koyun adam akllı bı yere ya..sonunda muzik topiclerıne kdr gelmıs bu kdrda olmaz ya bı saygınız olsun yaaa
Mesaj tarihi:
kardeş sen başla sıkıştıkça yardım iste. forumda bulabileceğin budur. en azından neyi aradığını bilecek bi hale gel ki yardım edebilelim.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
  • Yeni Oluştur...