Mithr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 arkadaslar yuksek sesle muzik dinlemek istiyorum ama Microsoft Vista ile gelen ve 7 ile devam eden ses yuksekligini otomatik arttirma-azaltma olayi, sinir ediyor beni. sarki degistirdigim zaman o salak ayari da degistirmek zorunda kaliyorum bazen cok sinir bozucu. nasil cozulur bilen var mi, yuksek ses istiyorum Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 xp'deki ses seviyesi > win7 ses seviyesi. ortada gayet açık fark var ve bu olay müzik dinlerken can sıkabiliyor, zevk vermemeye başlıyor bi süre sonra.. EQ ayarları ile belki bi nebze artırırsın, ama windows altındaki default ayarlarla oynayarak bi yere ulaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne vista'da ne 7'de otomatik arttırma problemiyle karşılaşmadım. gayet normal bir ses seviyem var. böyle bir özellik olduğunu da ilk defa duydum bu topicle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar