BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 said: KALECİLER 1 VOLKAN DEMİREL (FENERBAHÇE) 2 HAKAN ARIKAN (BEŞİKTAŞ) 3 ONUR RECEP KIVRAK (TRABZONSPOR) 4 CENK GÖNEN (BEŞİKTAŞ) SAVUNMA OYUNCULARI 5 GÖKHAN GÖNÜL (FENERBAHÇE) 6 SABRİ SARIOĞLU (GALATASARAY) 7 ÖMER ERDOĞAN (BURSASPOR) 8 İBRAHİM TORAMAN (BEŞİKTAŞ) 9 SERVET ÇETİN (GALATASARAY) 10 CEYHUN GÜLSELAM (TRABZONSPOR) 11 İSMAİL KÖYBAŞI (BEŞİKTAŞ ) 12 HAKAN KADİR BALTA (GALATASARAY) ORTA SAHA OYUNCULARI 13 HAMİT ALTINTOP (BAYERN MUNIH) 14 MEHMET AURELIO (BEŞİKTAŞ) 15 NECİP UYSAL (BEŞİKTAŞ) 16 SELÇUK ŞAHİN (FENERBAHÇE) 17 EMRE BELÖZOĞLU (FENERBAHÇE) 18 NURİ ŞAHİN (BORUSSIA DORTMUND) 19 SELÇUK İNAN (TRABZONSPOR) 20 ARDA TURAN (GALATASARAY) 21 ÖZER HURMACI (FENERBAHÇE) HÜCUM OYUNCULARI 22 TUNCAY ŞANLI (STOKE CITY) 23 HALİL ALTINTOP (EINTRACHT FRANKFURT) 24 SEMİH ŞENTÜRK (FENERBAHÇE) 25 MEVLÜT ERDİNÇ (PARIS SAINT-GERMAIN) 26 NİHAT KAHVECİ (BEŞİKTAŞ) 27 SERCAN YILDIRIM (BURSASPOR) gene kötü seçimler çok. formsuz ve takımlarında oynamayan adamlar kemik kadroda. Hiddink bu maçlardan sonra 5 ay içinde baya bi' değişikliğe gidcekmiş kadroda, hadi hayırlısı. edit: bu daha iyi yazılışı kadronun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahulan azerbaycan maçında burda olamıcam galıba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çok iyi olmuş çok iyi de güzel olmum taammmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bir zamanlar milli takımın kadrosunun yarısının galatasaraylı oyunculardan olustugunu hatırlarım ve o günleri iple ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bu arada şimdi farkettim ama 4 kaleci var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fena değil yinede ama volkan gene yok.özer yerine volkanı fenerli selçuk yerinede mehmet topalı alabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyuncuların raporunu oğuz çetin yapıor. ben inanmıorm hiddink müdahale etsin filan. direk oğuzun kadrosu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 zaman geçtikte hiddink türkiye hakkında daha fazla bilgi sahibi olcaktır.yani rövanş maçlarında daha farklı oyuncular çağırılabilir.daha sezon başı olduğu içinde oğuzun verdiği oyuncuları çağırıyor işte. şu maçlardanda en kötü 4 puan çıkarırsak süper olur.almanya maçı burdamı yoksa almanyadamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 berlin'de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 volkan şen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 4 kaleci ne yav, zaten aralarındaki en dandik kaleci volkan oynayacak ne gerek var diğerlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 mehmet topal, gökdeniz, volkan şen niye yok acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya fenerbahçe yüzünden selcugu milli takımdada izliyoruz :) galatasaraydan alıncak adamlar belli bu saatten sora.daha fazlası gitmez :).ztn arda tek başına sırtlıyor milli takımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Lütfen Nuri oynasın, LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 almanya harcıcak bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Onur İsmail-Toraman-Servet-GG Necip-Emre Arda-------Hamit Özer Halil (Tuncay) gibi düşündüm ben. yoruma açık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 onur Gökhan Gönül-Servet-Ömer-İsmail emre necip-nuri hamit(halil)-------------------arda semih(sercan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 volkan gg-toroman-servet-balta aurelio-emre hamit-tuncay-arda nihat 11 i ile çıkar büyük ihtimal.aurelio yerinde nurinin olmasını çok isterdim ama sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Forvete gerçekten Nihat'ı koymadığını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok artık tek forvet nihatla cıkmaz herhalde semih sercan halil varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kazım kazımı almamaları olumlu gelişme de tuncayla selçuk şahinin bu kadroda işi ne gerçekten merak ediyorum. tuncay ilk 11i geçtim 18lik kadroya bile giremiyor herif kendi takımında. diğer yanda volkan şen kadroda yok. acaba volkan şen üç büyüklerin birinde olsa yine bu kadroya giremezmiydi. allah akıl fikir versin kim kuruyorsa bu kadroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tuncayı kadroya almamak ? yedekte bekliyen bir sürü robinholar messiler var tabi tuncay bana göre banko oynicak adamdır.tek forvet başlamadıgı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence de tuncay alınmayabilir. Adamın maç yaptığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence Semih ve Sercan da değil Halil yada Mevlüt çıkmalı tek forvet çıkıcaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Takımın başında Mourinho/Lippi/Wenger falan olsaydı çıkıcak 11: Volkan Gökhan-Toraman-Ömer-Deli İbo(Vederson) Nuri-Topal-Selçuk İnan Volkan Şen---------------Arda Sercan Takımın başında geldiğinden beri türkiye liginde tek bir maçı stadda çıplak gözle izlememiş, dünya kupasında türkiye yokken takımı dünyanın öbür ucuna "TANIŞCAZLOL" diye kamplara götürüp tanıyamamış, oğuzdan kopya çeken ve aynı zamanda dünyanın en yüksek maaş alan 3. veya 4. milli takım koçu olan bir adam varken çıkıcak kadro: Volkan Sabri-Servet-Toraman-Balta(Köybaşı) Embesil Selçuk-Aurelio-Emre Hamit--------------------Arda Tuncay hatta arda maç fit değil diye tuncayı oraya koyup nihatı oynatırsa da şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar