Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Sin, 18 Ağustos 2004 07:44 tarihinde demiş ki: korunma yapmadikda benim japon nisanlimla Kiz hamileyim felam diyor ole bi korku var su an ustumde ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi... Adetinin kaçıncı günündeymiş? Ve hamile olduğunu nerden anlamış? İlişki sonrası gebelikten korunmak için iki farklı yöntem var. Biri burada konuşulan ertesi gün hapları. İlki 12. saatte, diğeri 72. saatte alınıyor. Eski haplar kusmaya sebep oluyordu ama artık yenilerde (hangileri bilemicem) bu problem ortadan kalkmış olması lazım. Başarısı ilk 24 saatte alınırsa %95, 24-48 saatte alınırsa %85. 48 saatten sonra hızla düşüyor. İkinci yöntem -ki bu seni daha çok ilgilendiriyor sanırım, intrauterin device yada coil. 5 güne kadar kullanılabiliniyor. %98-99 başarısı var.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 dediğim gibi, paticik sex bölümü açılsııın.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 höst[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 O değil de sağlık bölümü açılabilir hemde qui gibi biri varkene[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz!
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: NuKe, 18 Ağustos 2004 17:47 tarihinde demiş ki: dediğim gibi, paticik sex bölümü açılsııın. Yuh be kardeşim :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ilk 48 saat içinde alınacak ilaçlar var.. onu alıp yutturucaksın kız arkadaşına 12 saate diğerini de içicek ve sorun kalmıcak..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya hadi nişanlını anlıyorumda senin böle şeylere japon kalmaman lazım.. HO HO HO[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Qui, 18 Ağustos 2004 17:43 tarihinde demiş ki: said: Sin, 18 Ağustos 2004 07:44 tarihinde demiş ki: korunma yapmadikda benim japon nisanlimla Kiz hamileyim felam diyor ole bi korku var su an ustumde ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi... Adetinin kaçıncı günündeymiş? Ve hamile olduğunu nerden anlamış? İlişki sonrası gebelikten korunmak için iki farklı yöntem var. Biri burada konuşulan ertesi gün hapları. İlki 12. saatte, diğeri 72. saatte alınıyor. Eski haplar kusmaya sebep oluyordu ama artık yenilerde (hangileri bilemicem) bu problem ortadan kalkmış olması lazım. Başarısı ilk 24 saatte alınırsa %95, 24-48 saatte alınırsa %85. 48 saatten sonra hızla düşüyor. İkinci yöntem -ki bu seni daha çok ilgilendiriyor sanırım, intrauterin device yada coil. 5 güne kadar kullanılabiliniyor. %98-99 başarısı var. Periodu geceli 2 hafta olmus.,.,[signature][hline] Mystry This is yours.... SF,CA あらだ ありがた ありだ すき じゃぱねせ とばっこ
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Oha japonu nerden buldun yahu :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "Geçeli 2 hafta" derken adet başlangıç gününden itibaren 2 hafta ise gerçekten korkmalısınız. Yani adet başlangıcından itibaren 14. gün +/- yaklaşık 3 gün riskli dönemler. Türkiye'de yok ama yurt dışında sanırım sadece aile planması ile ilgilenen klinikler var. Bunlara başvurursanız gerekli yardımı alırsınız zaten.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aaah Amerika... Fırsatlar ülkesi diye boşuna demiyolar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya adam ciddi yardım istiyo durumu acil yok nerden buldun japon kızı,yok naaptın kıza abuk subuk mesajlar yazıyosunuz adam nişanlım diyo hala devam ediyosunuz ,biraz empati..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 19 Ağustos 2004 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Qui den cevap alıyor zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 adamın cevap almasını engelleyici şeyler yazmamışlarkı hem ortamı yumuşatıolar birazcık[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 abi ortami yumusatmalari iyi ya hic degilse nesem yerime geliyor simdi durum vahim cunku pill olayi icin gec kaldik testlerde pozitif gosteriyor... Simdi cocuk benim icin sorun degil bakariz nede olsa cocuk nisanlimdan ama daha genciz yani ogrenciyiz felam, durumu aileyede izah ettim onlarda panik oldu felam peder gelicek sanirim buraya el aticak duruma... Buyuk olasilikla aldiracaz kizin insurancesi bu durumu karsiliyamadigi icin cepten vericez el mahkum oda nerden baksan pahalidir amerikada... Onun disinda konu ile ilgili beni bilgilendiren arkadaslara cok tesekkurler eger kiz aldirmak istemesse baba olunca mujdemi veririm :d hayirlisi olsun yani[signature][hline] Mystry This is yours.... SF, CA, US O simdi genc yasta kazara baba olucak gibi... :I
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hmm benim öğretmenim (yabancı) bizim okuldna ayrılıp mastera gitmişti ohioyamı bir yere karısıda yanında oda aynen mastera o sırada çocukları oldu birde benden aldıkları kedileri vardı ikisine birden baktılar rahat oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sağlığınız ve korunmak için condom kullanın arkadaşlar...BU kadar zor mu yani bunu kullanması?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 *!Çıngırağı sallar* Heh :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Cd-, 18 Ağustos 2004 07:35 tarihinde demiş ki: Valla ayni dili konusmuyoruz galiba afterpill lerin side efecti vaay bee ne diyim... ehe :) güzel nokta ama klasik nokta hepimiz yolzasmısız[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
arc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Sin, 20 Ağustos 2004 10:56 tarihinde demiş ki: peder gelicek sanirim buraya el aticak duruma... :horace: hadi geÇmiş olsun[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bu durum Türkiye'de olsa işler karışırdı feci ama neyseki insanlar daha anlayışlı ve sağduyulu olabiliyorlar orada.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 predictor , quickstick falan alabilirsin eczaneden 2,5M falandı geçen kış benim de başım yanıcaktı da kurtardık :P.. Ancak ben bayanların hamile kalamıycağı günleri süper tuttururum :) Hesabınızı hemen yaparım hehe.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 O hesabın bir şaşarsa, aklın başın nasıl şaşar sen hesab et :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 evdeki hesap çarşıya uymaz demek geliyor içimden nedensizce[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Öne çıkan mesajlar