Odeon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 22222222222222 NIANGGGGGGGGGGGGGGG
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kırk yılın başı kombineyi babama verdim. onda da yeni transferin gol olup sağnak yağışına şahit olunuyor. hele hele...
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 insan düşünmeden edemıyor,guiza yerıne bu adam elımızde olsaydı gecen sezon herif 40 gol atardı herhalde.
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 guizanin bu kadar tepki cekmesinin nedeni ondan onceki forvetin de kezman olmasiydi aslinda. taraftarin sabri kalmamisti artik. neyse sonunda takim hakettigi golcuyu buldu
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 şu an sahada manisaspor gibi bir takım olsa sonuç daha farklı olurdu. bir makakula yeter şu fener savunmasını dağıtmaya. ah ah biz bu fenerle hikmet hocamız varken oynayacaktık, bir 53 ekran efsanesi daha yazardık. hem de kadıköy'de. neyse 2. devre bekliyoruz, yüreğiniz varsa deplasmana gelirsiniz. okadar.
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 golde ofsayt kokusu aldım ben neyse markus merk hocamız yorumlar.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 selçuk maçta aldığı darbe sonrası ilk yarıyı kapatmış gün itibariyle. baroni'ye mahkumiyet.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 1 gol az yiyecez selçuk yoksa kadıköyde. negzel.
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Arkasokak said: selçuk maçta aldığı darbe sonrası ilk yarıyı kapatmış gün itibariyle. baroni'ye mahkumiyet. mehmet topuz u ortaya çekmesi lazım bana göre bu durumda. kanatta zaten başarılı değil stoch-dia kanatlarda iyi olur. stoch un yokluğundada kazım iyi olabilir.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 3 0 bitti bu arada maç. kimse yazmamıs. 3. gol'u santos attı.
poopla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 baroni oynarsa yabancılardan birini kesicek yani. topuzu monte ederse süper olur.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mehmet topuz'un göbeğe çekilmesi büyük yalan. Emre'nin yanına çok güzel uyacak tek bir isim var o da Stoch. kazım ve uğur boral kadroya giremeden de bu ikili ortada zor oynar. ama hayalleri süsleyen kadro şudur: .........Volkan.......... Gg...Lugano...Yobo....Caner ......Emre....Stoch....... Kazım.....Alex.........Dia ..........Niang............
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 o kadroyu kim yazmış ahaha demeye gelmiştim ki nickini gördüm gerek kalmadı.
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Orta saha tam allaha emanet olur o kadroyla
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 pes ya kanatta tutunamayan stochu orta saha yapmış adam jskdjakjdka futbol bilgine hayranız
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sene başındaki maçlarda stoch'un ortaya yakın durduğunda neler yaptığını bilen biri olarak konuşuyorum. bu kadro gün gelir olur o zaman üstad dedi dersiniz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 stoch göbepe geliyordu ama genelde kanatlara açılıyordu. göbeğe koyarsan o adamı adam doğal hali itibariyle kanatlara açılır, emreyi göbekte yalnız bırakırsın
Öne çıkan mesajlar