DeaN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Medya hiç bir zaman tarafsız olamaz, olamayacak. Zıt fikirleri takip edip, çözümlemeye gitmek en iyisi, kaldı ki devlet sırlarından tüm ayrıntılarına kadar haberdar olmamız bir vatandaş olarak mümkün değil, kapalı kapılar var netice de. Ancak www.sol.org.tr kesinlikle önerimdir. Solcu bir yayın olmasına karşın, propagandavari cümlelerden az çok uzak, oldukça bol HABER niteliği taşıyan habere sahip bir site. Referandum öncesi oylama programında bug bulmuşlardı geçenlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aktube açılmış ona gir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Evet DeaN aynen öyle haberlerden sıkıldım bende. Ama 2 tarafıda takip et olayını yapamam sanırım. Sıkıldım artık bunca zamandır yalakalık yapan medyadan. Haberleri yanlış anlatıp - eksik anlatıp aptal yerine koymalarından vs. Maç sonucu haberlerde 5 dakika. Üst üste gelen zam haberleri alt yazı ile 10sn. Ha alt yazı ile geçmiyorsa, 5sn de söyleyip geçiyor. Gözümde hepsi aynı şey. Başbakan geliyor, yollar kapanıyor, polisler yoldan geçenleri kovalıyor, bağırıyor çağırıyor, hepsini yollara diziyorlar, millet saatlerce işine evine geç kalıyor. Haberlerde çıkmıyor. Bunları bunca zaman haberlerde aramadım fakat, şuan yalakalığın dozunu fazla arttırdıklarını düşündüğümden izlemeyi / takip etmeyi gereksiz buluyorum. Bir zamanların 900 lü hatları vardı. Altdan hızlıca geçerdi, dakikası 50tl :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben niye bir tek dean arkadaşın yazını görmüşümki? Diğerlerini "son birkez konuya bakayım, başka yazan olmuş mu" diyince gördüm. Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum. Verilen adresleri kayıt ettim. Zamanla elerim. Taraflı haber sitelerini, gazetelerini takip etmek istemiyorum artık. Nedenleri burada uzun uzun yazmaya gerek yok. Haddinden fazla vakit de ayırmak istemediğimden korkmadan, yalakalık yapmadan, haber yapabilen bir yer arıyorum. Üst satırlar yanlış anlaşılmasın. Bir taraf diğerinin kirli çamaşırlarını çıkarıyor, diğer tarafta onlarınkini... Anlayışıyla yayın yapanları takip etmem demiyorum. Sonuçta bunları takip ederek pisliklerden haberim olmuş olur. Ama bu takip edeceğim sayıyı 3 den yukarı çıkartıpda, gereksiz vakit harcamayı istemiyorum. Düşüncem bu şekilde. Herkese tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 habervaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sesu said: DeaN said: Fistan said: bbc Taraflı haberciliğin babasıdır. Yok artık o kadar da değil. yapma abi aç körfez savaşında yaptığı yayınlara bi bak nerdeyse "helal olsun AMERİKAAAA nası koydu amaaaa loooy looy lloooy" diyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 forgiver said: habervaktim Bunu yazcaktım benden önce davranmış mı biri diye bakıyodum sayfalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bbc tarafsızsa trt de tarafsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 son zamanlarda en çok güldüğüm topik bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar