Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İnterneti bu iş için hiç kullanmadım. Genelde dinlediğim radyo programlarında, her türlü giydiriyorlar. Her türlü şeyi söylüyorlar. Bir kaç gündür gazetelere göz gezdirdim. Haber sitelerine bakındım. Herşey mükemmelmiş gibi şeyler var. Ana sayfada "güncel / önemli" bölümlerinde bile, "bilmem kimin oğlu diş çıkardı" gibi komik sayılabilecek mesajlar var neredeyse. Vimeo yasaklanmış mesela. Bir haber sitesinde tek satırdı bu haber. "youtube dan sonra vimeoda yasaklandı" bu kadar. Böyle yalakalıklar yapmayanlar, yada önemli şeyleri arka sayfalara saklamayan haber sitesi önerisi yapabilirmisiniz? Kısaca akp imiş, millet vekiliymiş, belediye başkanıymış bunlardan korkmadan haber yapabilen bir site önerisi istiyorum. İllaki bir örnek vermem gerekirse bu konuda, sabahları 07-09 arası alem fm de, nihat sırdar çok iyi. Adam herşeyi söylüyor. Böyle bir internet haber sitesi yokmu. Gazetede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.odatv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://bianet.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Aradığınız siteye şu anda ulaşılamıyor,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kalmadı öyle yer. Bitirdiler medyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://www.haberler.com/sozcu-gazetesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://haber.sol.org.tr/ İsminden de anlaşılacağı üzere bariz bir şekilde taraf olmalarına rağmen, normal basına yansımayan bir sürü haberi okuyabileceğin bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tarafsız haber diye bişi mi var yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çocuklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Zaman en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ona zamanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 dasaaa said: tarafsız haber diye bişi mi var yahu? düşünmek taraf olmaktır!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Teşekkürler. Hepsini takip edip, zamanla elerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Habercilik tarafsız, objektif olmalı. Atıyorum kendi ülkemizin başbakanı hiç sevmediğimiz bi adamın ağzını burnunu kırıp hepimizi gururlandırsa bile bunun haberi şöyle olmalı; "Başbakan bilmemkim'e yumruk attı, Başbakan olaydan sonra şöyle açıklamada bulundu, bilmemkim ise hastahanelik oldu". Ama ne yazık ki bizde haberler van helsing, karayip korsanları, CoD MW müzikleri eşliğinde "Haddini bildirdik","nasıl koduk","çılgın Türkler","dünya bizi izliyor" şeklinde olduğu içün haber değil propaganda aracı aslında. Bir kere haberlerin altına müzik koyulmaz, müzik ne anasını satim, milleti galyana getiriyorlar böyle. Dahası altta haberin özetinin yazdığı kısımda haber ekibinin kişisel yorumları olmaz. Mehmet Ali Birand gibi kendini prof zanneden insanlar gibi haberler içine yorumlar katılmaz. Bir haberciysen senin görevin, olaya uzaktan bakan bir kedinin gözünden anlatmaktır olayı, müziksiz, yorumsuz, sırıtmadan, gülmeden, surat mimikleri olmadan, robot gibi. Ama ne yazık ki hiç bir haber sitesi, kanalı, programlar tarafsız olamaz bu yüzden iki tarafıda takip et, beyninde sonuca vararak sen haberleri kendi kafanda sonuçlandırmalısın. www.sol.org.tr'yi takip edip bir yandan da milliyet.com.tr'ye bakarsın, kendin kararını verirsin. Veya zaman okur, ardından Cumhuriyet ile devam edersin. Gerçek çokseslilik budur, zıtlıklar sonuçlara ulaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 dasaaa said: tarafsız haber diye bişi mi var yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Fistan said: bbc Taraflı haberciliğin babasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 reuters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DeaN said: Fistan said: bbc Taraflı haberciliğin babasıdır. Yok artık o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yaban tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bütün taraflı gazeteleri okursun ve kendince yorum yaparsın. Gazetedeki insanların olaya bakış açısını özümsemek yerine kendi bakış açında ilerlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Vakif olmadigin konuda yapamazsin iste onu. Eninde sonunda, bir noktada o tarafli medyaya kanarsin. Iki gun, iki ay, hadi ordan derken bir sonrakinde bir bakmissin ki "lan olabilir mi acaba ?" diye dusunmeye baslamissin. O yuzden gazetenin/televizyonun guvenilirligi onemli. Ben sahsim adina paranoyak olmadan ne olmus ne bitmis bilmeyi istiyorum acikcasi. Konuyu acan arkadas da ayni dertten muzdarip sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Eralp said: http://haber.sol.org.tr/ İsminden de anlaşılacağı üzere bariz bir şekilde taraf olmalarına rağmen, normal basına yansımayan bir sürü haberi okuyabileceğin bir site. gerçekten HABER veren bir haber portalı, sadece burada yazan bi sürü ciddi haber gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Pickles said: Zaman en iyisi vakit daha :D sol haber odatv aynen güzel yerlerdir. ilk radyo programından bahsederken zaten acaba bu nihat mı demiştim. nihat akşam üstü 6 gibi de çıkıyor alemfm'de olacak o kadar bile bitti yani daha sansürün ötesi olabilir mi? kaç hükümet geçiren olacak o kadar ve diğer siyasi mizah programları despot, mizaha bile tolerans gosteremeyen sanattan bi haber arapçı bu hükümet karşısında resmen televizyonlardan kaldırıldı. Nihat Genç de korkusuz bir yorumcu http://www.nihat-genc.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar