Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 senedir görmediğim biri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitme abi, düğün salonu var ise, ortada koşuşturan çocuklar da vardır. saçlarını topuz yapmış hatunlar vardır, düğün sonrası ailesi ile eve giderler. aman diyim evlerden ırak
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya sanırım bende gitmeye çekinirdim ama bu yaz yaşadığım bir olay yüzünden bakış açım değişti. 4-5 yaşlarında iken aynı apartmandan benden 1 yaş büyük ve 1 yaş küçük arkadaşlarım vardı. gerçi ben küçükken apartmanda bir sürü arkadaşım vardı, yani neredeyse benden her yaşta büyük bir arkadaşım vardı. bu konuda şanslıydım. neywse bu iki arkadaşım kardeş aynı zamanda. efenim, bu sene yazlıkta aradan geçen çok uzun yıllardan sonra anneler görüşmek falan istedi. çocukken bayağı samimiydik, çok sık görüşürdük. 6-7 yaşlarımıza geldiğimizde onlar taşınmıştı. ben daha çok 1 yaş büyük olanla takılırdım, onun kardeşi peşimizde koştururdu. bu yaz gittim ve gördüm onları. çok garip bir duyguydu anlatamam, hani böyle ona baktığında adam büyümüş ama sana bakışı tamamen aynı. hadi kalk şunu yapalım desen sorgulamadan yapacaksınız. yapalım dediğin şey çok aptal çok çocuksu olsa bile karşındaki seni destekleyecek. onlarla görüştükten sonra 1-2 gün bayağı garip hissettim. telefonları falan yoktu onları aldım, bir ara tekrar görüşmeli :)
Mesaj tarihi:
Altın için falan diyorsunuz da, yakın bir zamanda bir arkadaşım evlendi. Düğünden bir kaç gün sonrada bir yerde ortak ama yıllardır görüşemediğimzi bir kaç arkadaşla denk geldik. Adamların da haberi var nikahtan, hepsi "bize neden davetiye gelmedi, davetiye gelse giderdik biz de" diyordu.

Bizim millet öyle bir millet ki, 20 yıldır görmediği adamın düğününün olup bittiğini öğrense de "bizi neden davet etmedi?" der. Düğün sahipleri de anladığım kadarıyla bunu olduğu kadarıyla önlemek için akıllarına gelen herkese davetiye gönderiyor.

ha içinzi fesatsa "altın taksın diyedir yauuu" dersiniz o ayrı :D
Mesaj tarihi:
ben biraz önce 300 kişilik bir düğünden geldim ve düğünümü olabildiğince extreme bir şekilde yapıp minimum davetli sayısında tutmaya karar verdim.

ha ama çok KARI oluyor o ayrı.
  • Yeni Oluştur...