Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Pazartesi günü kanadada ing öğrenimi için bir kursa başvuracağım ve artık 3 4 okul arasından seçim aşamasına geldim. Azıcık bir fikir alışverişi olursa rahatlayacak kafam. Geyik bile olsa arada şunu et lafı geçmesi bile yeterli mantık düzeyinde 1. British Columbia Üniversitesi 24 hafta - 8700 $ Ders Ücreti / 3000 $ Konaklama (yurt) 2. Toronto Üniversitesi 24 Hafta - 8800 $ Ders Ücreti / 3400 $ Konaklama (aile yanı- yemeksiz) 3. Victoria Üniversitesi 24 Hafta - 7400 $ Ders Ücreti / 6400 $ Konaklama (aile- günde 3 yemek) 4. ILAC Kurs 24 Hafta - 4450 $ Ders Ücreti / 6400 $ Konaklama (aile - günde 3 yemek) 30 saat ders haftada 5. Global Village Kurs 24 Hafta - 5500 $ Ders Ücreti / 3300 $ Konaklama (Roomstay yemek yok) 25 saat ders haftada Temel sorun üni kurslarına vereceğim fark değecek mi üstüne. Ayrıca master için sahip olduğum ortalama ile bu okulların yanına bile yaklaşamam. Kurslar kampüsün içindeyse şahane olabilir (olmayabilirde) Diğer kurslarda bildiğin dershane gibi diye tahmin ediyorum. En ufak vereğiniz fikir şuan altın değerinde benim için. Kendi paramla gitsem biraz daha rahat olabilirdim ama zengin bir aile yakınımız sponsor olacak bana. O yüzden ter akıyor Yanaklarınızdan öpüyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 okullar hakkinda pek bir bilgim yok ama, aile yaninda kalinmaz onu biliyorum.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aile yani fena olur gibi bence de rahat edemezsin ama bi yandanda pratige yardimci olabilir.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aile yanı sadece ilk 1 ay için olacak muhtemelen, ordan koreli hemşolar bulup bir eve çıkılabilir, sc2 atılabilir geceleri
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 uni kursu ortam bakımından daha iyi oluyormuş diye duyduydum bende şu aile yanı olayını merak ediyorum.ben rahat edemezdim herhalde :) bide türk ve musluman olarak evde nasıl karşılandıgımızı merak ediyorum gidenler varsa paylaşsın.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aile yanında kalma. takıntıların yoksa cok fazla gayet temiz ve duzgun insanlar bulabilirsin ve eve veya yurda cıkarsın. onun dısında turk, musluman vs olaylarını gecin artık. bu tamamen kisiye baglı. sana onyargı ile yaklasacagı max 2 haftadır. sonradan kalmaz o. BENCE
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 british columbia mail attı, yurta ne heves ediyorsun, sana yok o yurt diye ahahah o rakam direk 5000 oldu kafadan
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aile yanı çok şansa bakar sonuçta sana özel odan olacak, gayet de rahat edersin o odada önemli olan ailenin yemek olayını ve eve giriş çıkış olaylarını esnek tutması bir de işte ortak kullanım alanları önemli ilk 1-2 ay aileyle kal işte, aile'nin iyi kötü oluşuna oranla hızla ev olaylarına bakarsın olmadı yurda geçersin cart curt bence ben olsam en az para harcayacağım yeri seçerdim. ingilizce öğrenmek ne kadar farklı olabilir ki hepsi kocaman üniversite değil mi işte? // hepsi üniversite değilmiş ama olsun dil kursları daha kötü demek değil zaten bu daha bile iyi olabilir aslında
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aile yanına bende sıcak bakmıyorum şahsen, yurtvari bişey olsa daha iyi olur gibi. bu zaten 1 2 ay olacak, sonrasına ordan bakarım, alırım yanıma 2 hindu
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bencede aile yanı en fazla 1 ay olmalı.sonrasında birilerini bulup bir yere çıkmalısın.ama onun haricinde okullar ya da kurslar hakkında hiçbirşey duymadım.ucuz olanı tercih edebilirsin.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Amerikadan rededemeyeceğim bir teklif aldım meh San Diego State Üniversitesi 24 Haftalık Eğitim 7440 Dalır Aile yani Konaklama - 2 yemek- Aylık 700 dalır Üniversite içi yurt Aylık 1420 $ Üniversite içi apartmanlar Aylık 550 $ Buna karar vermiş gibiyim şuan ama mail geldikçe karışıyor yine kafam. UCLA extension var bi de bunun gibi ama kampüs içinde değil malesef eğitim ve konaklama, üzdü biraz beni
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Birde Arizona Universitesinden fiyat geldi, nerdeyse aynı fiyat + olarak Tempe kampüsünde felan kalma var
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 egitim diye bolum var bu is icin. ayrica kullandigin usluba dikkat et.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 koca topikte, sadece bir tane durumumu güzel anlatan bir kelime öbeği var. Topiğin başından beri ana avrat gidiyorum da bunu belirtme gereği duymuşsun sanki. Bu kadarda çıt kırıldım olmayın ya. Laf olsun diye sırf. Tek kelimeyle üslup mu bozulur ?
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 san diego state university ye başvurdum dil kursu için vizede süpriz olmazsa oraya gideceğim, var mı orada yaşayan pati =)
Öne çıkan mesajlar