Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil kursu seçimi için yardım dilenimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazartesi günü kanadada ing öğrenimi için bir kursa başvuracağım ve artık 3 4 okul arasından seçim aşamasına geldim. Azıcık bir fikir alışverişi olursa rahatlayacak kafam. Geyik bile olsa arada şunu et lafı geçmesi bile yeterli mantık düzeyinde

1. British Columbia Üniversitesi

24 hafta - 8700 $ Ders Ücreti / 3000 $ Konaklama (yurt)

2. Toronto Üniversitesi

24 Hafta - 8800 $ Ders Ücreti / 3400 $ Konaklama (aile yanı- yemeksiz)

3. Victoria Üniversitesi

24 Hafta - 7400 $ Ders Ücreti / 6400 $ Konaklama (aile- günde 3 yemek)

4. ILAC Kurs

24 Hafta - 4450 $ Ders Ücreti / 6400 $ Konaklama (aile - günde 3 yemek) 30 saat ders haftada

5. Global Village Kurs

24 Hafta - 5500 $ Ders Ücreti / 3300 $ Konaklama (Roomstay yemek yok) 25 saat ders haftada

Temel sorun üni kurslarına vereceğim fark değecek mi üstüne. Ayrıca master için sahip olduğum ortalama ile bu okulların yanına bile yaklaşamam. Kurslar kampüsün içindeyse şahane olabilir (olmayabilirde)

Diğer kurslarda bildiğin dershane gibi diye tahmin ediyorum. En ufak vereğiniz fikir şuan altın değerinde benim için. Kendi paramla gitsem biraz daha rahat olabilirdim ama zengin bir aile yakınımız sponsor olacak bana. O yüzden ter akıyor

Yanaklarınızdan öpüyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden
Mesaj tarihi:
uni kursu ortam bakımından daha iyi oluyormuş diye duyduydum

bende şu aile yanı olayını merak ediyorum.ben rahat edemezdim herhalde :)

bide türk ve musluman olarak evde nasıl karşılandıgımızı merak ediyorum gidenler varsa paylaşsın.
Mesaj tarihi:
aile yanında kalma. takıntıların yoksa cok fazla gayet temiz ve duzgun insanlar bulabilirsin ve eve veya yurda cıkarsın.

onun dısında turk, musluman vs olaylarını gecin artık. bu tamamen kisiye baglı. sana onyargı ile yaklasacagı max 2 haftadır. sonradan kalmaz o. BENCE
Mesaj tarihi:
aile yanı çok şansa bakar
sonuçta sana özel odan olacak, gayet de rahat edersin o odada
önemli olan ailenin yemek olayını ve eve giriş çıkış olaylarını esnek tutması bir de işte ortak kullanım alanları önemli

ilk 1-2 ay aileyle kal işte, aile'nin iyi kötü oluşuna oranla hızla ev olaylarına bakarsın olmadı yurda geçersin cart curt

bence

ben olsam en az para harcayacağım yeri seçerdim. ingilizce öğrenmek ne kadar farklı olabilir ki hepsi kocaman üniversite değil mi işte? // hepsi üniversite değilmiş ama olsun dil kursları daha kötü demek değil zaten bu daha bile iyi olabilir aslında
Mesaj tarihi:
aile yanına bende sıcak bakmıyorum şahsen, yurtvari bişey olsa daha iyi olur gibi.

bu zaten 1 2 ay olacak, sonrasına ordan bakarım, alırım yanıma 2 hindu
Mesaj tarihi:
Amerikadan rededemeyeceğim bir teklif aldım meh

San Diego State Üniversitesi

24 Haftalık Eğitim 7440 Dalır

Aile yani Konaklama - 2 yemek- Aylık 700 dalır
Üniversite içi yurt Aylık 1420 $
Üniversite içi apartmanlar Aylık 550 $

Buna karar vermiş gibiyim şuan ama mail geldikçe karışıyor yine kafam. UCLA extension var bi de bunun gibi ama kampüs içinde değil malesef eğitim ve konaklama, üzdü biraz beni
Mesaj tarihi:
koca topikte, sadece bir tane durumumu güzel anlatan bir kelime öbeği var. Topiğin başından beri ana avrat gidiyorum da bunu belirtme gereği duymuşsun sanki. Bu kadarda çıt kırıldım olmayın ya. Laf olsun diye sırf.

Tek kelimeyle üslup mu bozulur ?
  • Yeni Oluştur...