nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: sen kız mısın abi. yok
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: sen kız mısın abi. fakat
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 halı saha maçına gel O_o http://forum.paticik.com/read.php?29,5112275,5115307#msg-5115307
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 wastyrx said: halı saha maçına gel O_o http://forum.paticik.com/read.php?29,5112275,5115307#msg-5115307 ya abi futboldan haz etmem de kaleye atın beni :D orda dururum
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :)
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :) dartanian hadi be abi bir iyiliğini göriyim şunca yıldır bir kere
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :) Abi niye kızı bizim sohbetimizden mahrum bırakıyorsun yafz? ÜŞÜYORDUR BELKİ?!
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi arkadaş edinmek istiyorsan şöyle bilmediğin, merak ettiğin bir dilin kursuna yazıl. kalabalık bir sınıf olsun. zamanla tanışırsın milletle. yada össye gir merak ettiğin hoşuna giden bir bölüm kazan ordada bir şekilde arkadaşın olur. nekadar aktif olursan okadar çok arkadaşın olur.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: sen kız mısın abi. mavi ekran
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Reflective said: abi arkadaş edinmek istiyorsan şöyle bilmediğin, merak ettiğin bir dilin kursuna yazıl. kalabalık bir sınıf olsun. zamanla tanışırsın milletle. yada össye gir merak ettiğin hoşuna giden bir bölüm kazan ordada bir şekilde arkadaşın olur. nekadar aktif olursan okadar çok arkadaşın olur. ya abi çok uzun bu iş :D ispanyolca japonca almanca ingilizce biliyorum yetsin o kadar hem kurs için ofis sonrası fazla vaktim kalmıyor muay thai ile kudo ya gidiyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: Dartanian said: İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :) dartanian hadi be abi bir iyiliğini göriyim şunca yıldır bir kere Söz veriyorum kız bi gün yazarsa japonca konuşcak şöyle insan arıyorum diye direk yönlendircem valla söz. :D
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi kısa vadede iyi arkadaşlıklar edinmen zor hemen tanımadığın biriyle sıkıfıkıda olunmazki
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: nakerebanarimasen said: Dartanian said: İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :) dartanian hadi be abi bir iyiliğini göriyim şunca yıldır bir kere Söz veriyorum kız bi gün yazarsa japonca konuşcak şöyle insan arıyorum diye direk yönlendircem valla söz. :D kızı oraya doğru itmen lazım ama "lanyahu kurs dışında japonca konuşacak kimse bulabiliyor musun benim japonca bilen tanıdığım 2 kişi var sadece" falan gibi cümlelerle. az yardımcı olalım arkadaşa.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: nakerebanarimasen said: Dartanian said: İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :) dartanian hadi be abi bir iyiliğini göriyim şunca yıldır bir kere Söz veriyorum kız bi gün yazarsa japonca konuşcak şöyle insan arıyorum diye direk yönlendircem valla söz. :D ya muhabbeti o noktaya getirmelisin :) mesela seni yönelendiriym şimdi. Uyduruyorum msn'den konuşyorsun şöyle böyle bir arkadaşla tanıştım japonca pratik etmek istiyormuş senle konuşsa olur mu de nasıl fikir :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 belediyenin açtığı meslek kurslarına katıl bi de
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Reflective said: abi kısa vadede iyi arkadaşlıklar edinmen zor hemen tanımadığın biriyle sıkıfıkıda olunmazki arkadaşlık muhabetini bırakın bilader adam sevgili potansiyelini görünce arkadaşlığı sattı direk zaten
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: Reflective said: abi kısa vadede iyi arkadaşlıklar edinmen zor hemen tanımadığın biriyle sıkıfıkıda olunmazki arkadaşlık muhabetini bırakın bilader adam sevgili potansiyelini görünce arkadaşlığı sattı direk zaten sevgili ,arkadaş hepsine açığım zaten :D fede den başka şu topic te arkadaş olalım dedi mi allasen.. herkes taşşak muhabbetinde
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: belediyenin açtığı meslek kurslarına katıl bi de bu nasıl öneri ya
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: ya abi çok uzun bu iş :D ispanyolca japonca almanca ingilizce biliyorum yetsin o kadar hem kurs için ofis sonrası fazla vaktim kalmıyor muay thai ile kudo ya gidiyorum Tüm bunları bilip yapıyorsun ve gidip bi kız tavlayamıyor musun?.. gg
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bize düşmez tercihleri sorgulamak. ayıp arkadaş
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barbu said: bize düşmez tercihleri sorgulamak. ayıp arkadaş barbu said: abi saç modellerine filan bakiyorum da resmen ellerim titriyo sfds.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 wastyrx said: nakerebanarimasen said: ya abi çok uzun bu iş :D ispanyolca japonca almanca ingilizce biliyorum yetsin o kadar hem kurs için ofis sonrası fazla vaktim kalmıyor muay thai ile kudo ya gidiyorum Tüm bunları bilip yapıyorsun ve gidip bi kız tavlayamıyor musun?.. gg muay thai ve kudo daki kızlar bakılır mı bilinmem, almancayı evde kendim öğrendim, ispanyolca üni'de ona da fazla devam edemedim ne yazıkki 3 ay kadar güzel kızlar vardı da muahbbet edemedim pek sınıftan elde ettiğim arkadaşlarla da zamanla bağ kotu tabi... Japonca da da sadece hocayla konuşuyordum :D
Öne çıkan mesajlar