Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

İlişkisi de yokmuş ankara üniversitesinde mm neyse hadin iyi geceler :)

Abi niye kızı bizim sohbetimizden mahrum bırakıyorsun yafz? ÜŞÜYORDUR BELKİ?!
Mesaj tarihi:
abi arkadaş edinmek istiyorsan şöyle bilmediğin, merak ettiğin bir dilin kursuna yazıl. kalabalık bir sınıf olsun. zamanla tanışırsın milletle. yada össye gir merak ettiğin hoşuna giden bir bölüm kazan ordada bir şekilde arkadaşın olur. nekadar aktif olursan okadar çok arkadaşın olur.
Mesaj tarihi:
Reflective said:

abi arkadaş edinmek istiyorsan şöyle bilmediğin, merak ettiğin bir dilin kursuna yazıl. kalabalık bir sınıf olsun. zamanla tanışırsın milletle. yada össye gir merak ettiğin hoşuna giden bir bölüm kazan ordada bir şekilde arkadaşın olur. nekadar aktif olursan okadar çok arkadaşın olur.

ya abi çok uzun bu iş :D ispanyolca japonca almanca ingilizce biliyorum yetsin o kadar hem kurs için ofis sonrası fazla vaktim kalmıyor muay thai ile kudo ya gidiyorum
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

Dartanian said:

dartanian hadi be abi bir iyiliğini göriyim şunca yıldır bir kere

Söz veriyorum kız bi gün yazarsa japonca konuşcak şöyle insan arıyorum diye direk yönlendircem valla söz. :D
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

nakerebanarimasen said:

Dartanian said:

Söz veriyorum kız bi gün yazarsa japonca konuşcak şöyle insan arıyorum diye direk yönlendircem valla söz. :D

kızı oraya doğru itmen lazım ama "lanyahu kurs dışında japonca konuşacak kimse bulabiliyor musun benim japonca bilen tanıdığım 2 kişi var sadece" falan gibi cümlelerle. az yardımcı olalım arkadaşa.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

nakerebanarimasen said:

Dartanian said:

ya muhabbeti o noktaya getirmelisin :) mesela seni yönelendiriym şimdi. Uyduruyorum msn'den konuşyorsun şöyle böyle bir arkadaşla tanıştım japonca pratik etmek istiyormuş senle konuşsa olur mu de nasıl fikir :D
Mesaj tarihi:
Reflective said:

abi kısa vadede iyi arkadaşlıklar edinmen zor hemen tanımadığın biriyle sıkıfıkıda olunmazki

arkadaşlık muhabetini bırakın bilader adam sevgili potansiyelini görünce arkadaşlığı sattı direk zaten
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Reflective said:

abi kısa vadede iyi arkadaşlıklar edinmen zor hemen tanımadığın biriyle sıkıfıkıda olunmazki

arkadaşlık muhabetini bırakın bilader adam sevgili potansiyelini görünce arkadaşlığı sattı direk zaten

sevgili ,arkadaş hepsine açığım zaten :D fede den başka şu topic te arkadaş olalım dedi mi allasen.. herkes taşşak muhabbetinde
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

ya abi çok uzun bu iş :D ispanyolca japonca almanca ingilizce biliyorum yetsin o kadar hem kurs için ofis sonrası fazla vaktim kalmıyor muay thai ile kudo ya gidiyorum

Tüm bunları bilip yapıyorsun ve gidip bi kız tavlayamıyor musun?..

gg
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

nakerebanarimasen said:

Tüm bunları bilip yapıyorsun ve gidip bi kız tavlayamıyor musun?..

gg

muay thai ve kudo daki kızlar bakılır mı bilinmem, almancayı evde kendim öğrendim, ispanyolca üni'de ona da fazla devam edemedim ne yazıkki 3 ay kadar güzel kızlar vardı da muahbbet edemedim pek sınıftan elde ettiğim arkadaşlarla da zamanla bağ kotu tabi... Japonca da da sadece hocayla konuşuyordum :D
  • Yeni Oluştur...