fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 niye buluşmak istemiyim olm. hacı nickini okuyamıyorum ama çıkarız ya arada
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Lan olm bu akşam gelmiyosanız yatçam ukum geldi :D
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede için karar anı bum bum bum bum dım dım dım dım özel mesajla işinizi halletmeyin public buluşma görsün!
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: niye buluşmak istemiyim olm. hacı nickini okuyamıyorum ama çıkarız ya arada na ~ ke ~ re ~ ba ~ na ~ ri ~ ma ~ sen Japonca "olmazsa olmaz" demek :P Japonca okuru yazarı konuşuruyum da:D
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Benim bi arkadaşım var güzel bi kız japon dili ve edebiyatı okuyo ankarada valla.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: Benim bi arkadaşım var güzel bi kız japon dili ve edebiyatı okuyo ankarada valla. abi tanıştır ya :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: Hako naber kanka sgkjsabfnf ohş bana mı göz koydun nan? ahgfaha
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bone baya uğraşıyor ya ankara buluşmaları için kısmet olmadı hiç gidebilmek
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: Dartanian said: Benim bi arkadaşım var güzel bi kız japon dili ve edebiyatı okuyo ankarada valla. abi tanıştır ya :D :)
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: nakerebanarimasen said: Dartanian said: Benim bi arkadaşım var güzel bi kız japon dili ve edebiyatı okuyo ankarada valla. abi tanıştır ya :D :) harbi süper olurdu be :( hem 6ay kadar Tokyo'da kaldım ben arkadaşın da belki merak eder konuşurudk seni de VIP arkadaşlığa terfi ettirirdim :P
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 arkadaşı boşver, sevgili bul. kızın arkadaşlarına da yancı olursun hem.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende, bende, ben, ben, ben, beni de, ben, beni seç, beni seç, beni seç...
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fede said: tolga beni tanıştır lan fede sen hani benle tanışacaktın ya :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abav tekrardan first target oldun fatih totu kolla :P
Öne çıkan mesajlar