nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam bu zamana kadar fark etmemişim ama arkadaşım yokmuş benim!? Bayağı bir moralim bozuktu bugün falan arayacak konuşacak kimsem yokmuş, iyice kötü oldum oldum sonra... Ofiste zaten 5 kişiyiz herkes kendi kübiğinin içinde verilen projesini yapıp çıkıyor ofisten, günaydınımız bile yok! Eve gelince pc, wii, ps3 oynayıp yatıyormuşum boş boş... tl,dr Arkdaşım yok, mutsuzum, Ankara'da arkadaş arıyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Facebookta kaç tane arkadaşın var önemli olan bu asdasd
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 benim de canyoldaşım diceğim bi insan hiç olmadı valla aynı cinsten kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar..
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fromthehelll ne kadar iğrenç bi arkadaş da olsa böle arada arıyıp küfür edebiliyon dert yanabiliyon, o da dinliyor o bakımdan iyi, arkadas ol bunla.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu saatten sonra arkadaş/arkadaşlık/yeni arkadaş zor be.. yok sana bişi demiyorum da diğer tarafa diyorum ben. arkadaş kabul edersin bi süre sonra olmadığını görürsün falan ya. öle işte. yav said: kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar.. kız arkadaşından ayrılırsan dual damage yazacaksın, unutma..
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: bu saatten sonra arkadaş/arkadaşlık/yeni arkadaş zor be.. yok sana bişi demiyorum da diğer tarafa diyorum ben. arkadaş kabul edersin bi süre sonra olmadığını görürsün falan ya. öle işte. yav said: kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar.. kız arkadaşından ayrılırsan dual damage yazacaksın, unutma.. ya ben de hiç yokmuş ki =) asosyal gelmişim gidiyordum bugün kendime geldim. Eğlenceli takılınacak adam varsa arkadaş olalım :D
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Saeros said: kişisele açsaydın şu an kapındaydık abi gelin beklerim ya muhabbet olur harbi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Saeros said: kişisele açsaydın şu an kapındaydık pışııııııık yedirmem! yarın yollarım kişisele. bana ne bana ne!8-)
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nakerebanarimasen said: Saeros said: kişisele açsaydın şu an kapındaydık abi gelin beklerim ya muhabbet olur harbi Ankarada Fede var abi çok kafa çocuktur bi öm falan at istersen.. Fede yazarsan mesajlarını bulabilir yazdığı mesajlar hoşuna giderse arkadaş olabilirsin.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "gelinim olur musun?" gibi bi "kankam olur musun?" die program yapsalar millet katılsa
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ama arkadaş olalım mı dersen muhtemelen "en iyi arkadaş ölü arkadaştır" der
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ege ben senin kaçıncı en iyi arkadaşınım?
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Kanka olsun canyoldaşım olsun muhabbetinde değilm :D en basitinden naber abi nasılsın olsa bile yeter :D bu arada kapıma gelecek arkadaşlar vardı, bir rakı şişesiyle beklerim herkesi gelcek olursa ;)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 İstanbul'da olsaydın Tolga'nın 8.lik sırasını kapabilirdin ama kısmet değilmiş
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ankara bulusması diye arat ankaralı patilere öm at arkadaş olalım mı ?? diye =P
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Estel_Anorien said: atiyim mi kişisele ha atiyim mi? pek de kişisel bişi değil gibi bu olay bence :p
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nileppezdel said: İstanbul'da olsaydın Tolga'nın 8.lik sırasını kapabilirdin ama kısmet değilmiş ben de değilim istanbulda ona rağmen 8.yim.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 iyice moralim bozuluyo haa... bugün an hero bile geçti aklımdan
Öne çıkan mesajlar