Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam bu zamana kadar fark etmemişim ama arkadaşım yokmuş benim!? Bayağı bir moralim bozuktu bugün falan arayacak konuşacak kimsem yokmuş, iyice kötü oldum oldum sonra... Ofiste zaten 5 kişiyiz herkes kendi kübiğinin içinde verilen projesini yapıp çıkıyor ofisten, günaydınımız bile yok! Eve gelince pc, wii, ps3 oynayıp yatıyormuşum boş boş... tl,dr Arkdaşım yok, mutsuzum, Ankara'da arkadaş arıyorum
Mesaj tarihi:
benim de canyoldaşım diceğim bi insan hiç olmadı valla aynı cinsten

kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar..
Mesaj tarihi:
bu saatten sonra arkadaş/arkadaşlık/yeni arkadaş zor be.. yok sana bişi demiyorum da diğer tarafa diyorum ben. arkadaş kabul edersin bi süre sonra olmadığını görürsün falan ya. öle işte.

yav said:

kız arkadaşım en iyi arkadaşım sayılır ama bu çok da iyi bişey değil gözüktüğü kadar..

kız arkadaşından ayrılırsan dual damage yazacaksın, unutma..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bu saatten sonra arkadaş/arkadaşlık/yeni arkadaş zor be.. yok sana bişi demiyorum da diğer tarafa diyorum ben. arkadaş kabul edersin bi süre sonra olmadığını görürsün falan ya. öle işte.

yav said:

kız arkadaşından ayrılırsan dual damage yazacaksın, unutma..

ya ben de hiç yokmuş ki =) asosyal gelmişim gidiyordum bugün kendime geldim. Eğlenceli takılınacak adam varsa arkadaş olalım :D
Mesaj tarihi:
nakerebanarimasen said:

Saeros said:

kişisele açsaydın şu an kapındaydık

abi gelin beklerim ya muhabbet olur harbi

Ankarada Fede var abi çok kafa çocuktur bi öm falan at istersen..

Fede yazarsan mesajlarını bulabilir yazdığı mesajlar hoşuna giderse arkadaş olabilirsin.
  • Yeni Oluştur...