vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Adventure | Fantasy | Mystery (Romance de olur) gibi elementleri icinde barindiran, misal*; Stardust, Harry Potter Doctor Parnassus, The Prestige, The Illusionist kafasinda film önerir misiniz? tsk scs. edit:*typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 narnia kapıcılar kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fantastic four Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ha evet narnia'yi izlemedim daha. o olabilir. bu mu ilk bölümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, dolaptan içeri ufak çocuklar giriyosa ilk bölümdür. gençler giriyosa 2.si teşekkür forumlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ilahi lale. elimizde büyyolar di mi, tipki harry, hermione gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Pan's Labyrinth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 onu izledim^^ cok klasik olanlari izlemisimdir muhtemelen ama arada atladiklarim olabilir, ondan actim dopik. jumanjiyi de izleyeli cok oldu, onu da izleyebilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 jumanyide 2 var ismi zatura uzayda geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 geçenlerde aklıma geldi jumanji yi izlemek, millet goonies deyince veletleri izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 en fantastik yüzüklerin efendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 laledevri said: jumanyide 2 var ismi zatura uzayda geçiyo selam, tsk iyi forumlar?! onu da ekliyim listeye o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 eragonda çok fantastik ama ergen filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 what dreams may come hani olur da izlememişsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 harry potter'a da ergen velet filmi cart curt diyorlar ama ben seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sam said: what dreams may come hani olur da izlememişsen. onu bana o önerdi geçen izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 where the wild things are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sam said: what dreams may come hani olur da izlememişsen. en sevdigim filmlerden bi tanesi o ^^ 4 kere falan izlemisimdir heralde, o kadar huzur dolu bi film. keske olsa o tarz. city of angels da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sevilmeyecek film değil ama hakikaten, izlemişsindir dedim ama robin williams'lı film bahsi geçince o geldi aklıma ilk. kazara izlememişlere de lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 laledevri said: Sam said: what dreams may come hani olur da izlememişsen. onu bana o önerdi geçen izledim. begendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beğenmeyeni dövüyolar eminönünde benim teşekkürüme iyi forumlarıma ne oldu bu arada sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kendini afise ediyosun yavas yavas. cok fantastik bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sıkıldım çok kasıyo bu edebiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bi bu http://hoppingintopuddles.files.wordpress.com/2007/12/golden_compass.jpg - bi şu http://www.impawards.com/2008/posters/spiderwick_chronicles.jpg - bide bu http://www.impawards.com/2008/posters/city_of_ember_ver2.jpg - bide şu http://www.impawards.com/2008/posters/inkheart.jpg - aha bunu unutmuşum: http://www.impawards.com/2007/posters/stardust.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar