Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kulaklarımda ruhumu okşayan bir müzik yavas ve huzurlu kalabalığın içinde oturmuş seni düşünüyorum insanlar geçip gidiyor ayni hayatimda olduğu gibi fakat sen hâla bendeki yerindesin bu güneşli bahar gününde zamanımı seni hayal ederek geçiriyorum
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ayni hayatimda olduğu gibi fakat sen hâla bendeki yerindesin bu ikisi çıkınca baya güzel bişeye dönüştü bence.
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Nihan ümit verme. Heveslendirme. Kadınım ol bide, hep begenmişimdir seni.
msuuut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 karaladım deyince bende resim, eskiz falan sandım..
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 onlar çıkınca cidden güzel oldu diye düşünüyorum. cemal süreya tadı olur.
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 üzerinde durmamıştım hiç o an yazdığım gibi bıraktım, teşekkürler öneri ve beğeni için
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 xunn said: Kötüsün. sana da hitap eden bir şeyler çıkar elbet
xunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yok abi her satır baya homo, sanmıyorum o yüzden.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 xunn said: Yok abi her satır baya homo, sanmıyorum o yüzden. ahaha
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Nako said: kulaklarımda ruhumu okşayan bir müzik yavas ve huzurlu kalabalığın içinde oturmuş seni düşünüyorum insanlar geçip gidiyor ayni hayatimda olduğu gibi fakat sen hâla bendeki yerindesin bu güneşli bahar gününde zamanımı seni hayal ederek geçiriyorum ağladım
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bence fena değil, bu güneşli bahar gününde zamanımı seni hayal ederek geçiriyorum bu kısmı etkileyici. geri kalan kısmı olmasa da olur aslında.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 karalama defterlik degil de, kizi etkilersin böle, kuskun olmasin. said: insanlar geçip gidiyor ayni hayatimda olduğu gibi fakat sen hâla bendeki yerindesin burasi diger kisimlara nazaran daha iyi, oralarda sanki ''sabah kalktim hava günesli disimi fircaladim, karnimda bi agri, tolet dolu, tvde seda sayan ama seni düsünüyorum'' havasi var :d
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 e tamam daha bi hayattan işte diğer kısımlara (tu)
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hayir, daha kasinti duruyo iste. yazmak icin yazilmis gibi. roses are red, violets are blue i miss you! gibi
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu o anda hissettiklerimi yazdığım bir şey, üzerinde durmadım, doğru kelime ve cümleleri bulamamış olabilrim
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 xunn said: Yok abi her satır baya homo, sanmıyorum o yüzden. You're a dirty needle You're in my blood and there's no curing me And I want to run Like the blood from a wound To a place you can't see me (Rob Dougan'ın furious angels parçasından) o zman sana gelsin aslan
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 konunun buna bağlanması çok hoş olmuş ahahah
typer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şimdi ötse ya bir gece kuşu çamların arasından, Bu korunaklı koyda aşkı fısıldasa ya bize. Ademoğlunun ''yaşamayı'' unuttuğu o tatlı şeyi kucaklasa rüzgar... Bırakın mehtap gözlerini hatırlatsın yarin, dalgalar ruhuma vursun usul usul titreyeyim Ege'de bir meltemle, sevgiliye ilk sarılış gibi. Ama yok! Ben, zavallı insanoğlu, bu ıssız koyda ancak bir dipsiz kadehle bulabilirim aşkı. Biraz şarap, biraz hüzün; tek bildiğim bu işte... Bunu da ben karalamıştım vakti zamanında. Issız koy+tekne+alkol üçlemesinin üzerimdeki etkisi. Yoksa işim olmaz karalamakla falan:P
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sembolizmden uzak, az-öz olmayan şiirler kötü olmaya mahkumdur altında arabesk-apaçi müzik eklenip youtube'a yüklenmediği sürece.
Öne çıkan mesajlar