reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gothic 3 oynuyordum bu hatayı verdi Please free some memory diyor ne memorysinden bahsediyor nasıl boşaltıcam ben o memoryi? işletim sistemim xp sp2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Oyunda hata vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bazıları photo edit programı kullanırken office kullanırken de olmuş bu. araştırıyorum yapabilirsem yazarım ama fikri bilgisi olan yardımcı olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 out of memory demek, belleğin(RAM) yeto demek.. sebepleri çok farklı olabilir tabii.. ama öyle ya da böyle; demek ki gothic 3 deli bellek tüketiyor. bilgisayarının belleği de yetmiyor. yine de gothic oynarken, diğer programlar, servisleri vs. kapatırsan, bu hatayı almayabilir (ya da geciktirebilirsin). tabii oyunda hata varsa, ne yaparsan yap bellek dolabilir de.. oyunun patchi falan var mı? ona bir bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ok bakim ilk oynadığım gün olmadı 2. gün bugün dakikada gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 memory leak vardır oyunun su anda geldiğin noktasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hakikatten öyle birşey heralde bir yerden geçince oluyor hep ama o yer de ilk köyün kapısı :D nasıl çıkcam ki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aynı problemi bende yaşadım, bıraktım. bi çaresini bulursan paylaş kaldıgım yerden devam edeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 reddiye said: hakikatten öyle birşey heralde bir yerden geçince oluyor hep ama o yer de ilk köyün kapısı :D nasıl çıkcam ki başka memory leak ihtimaline karşı patch'ten başka bir şansın yok ne yazık ki.. yazılımla ilgili bir şey zira. edit: patch çözer demiyorum. eğer patchlemişlerse çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Orası geçilmiş bir save dosyası indirip ordan devam etmeyi dene bence en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 epey dolandım başka bir geçiş buldum bir köyde görevleri fln yaptım şimdi oradan çıktım çıkışında yine aynı şey off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şehirden çıkarken etraftaki alanı yüklemeye çalışıp yapamıyor gibi geldi.. kurdum bende sorunsuz çalışıyo olmadı configleri bi karıştır. bide google şunu çıkardı bazılarında sorunu çözmüş denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şimdi patch bitti bir bakim olmazsa ona da bakıcam patch de güzelmiş buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 patch ile sorun çözüldü patch de süpermiş buarada bug üzerine kurulu bir oyundan bu kadar nasıl zevk alıyorum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar