zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Savaşlarda bir çok kere galip olabilirsin fakat yanlızca bir kere mağlup olabirsin... ...Miydi neydi, böyle bişeydi galiba.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
BoNzO Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 cok da magrur olma meyhane-i ikbalde, biz hezaren mest-i magururun hümarün görmüsüz..[signature][hline]Is There Anybody Out There??
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Danimarkalılardaydı galiba bi atasözü vardı Atatürk gibi düşün. Herkesin benimsemesi gereken bi laf bence.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 No one can justify their existance by linking their happiest moments into a kind of rosary...-Shinji İkari. Kimse en mutlu anlarının birleştirilerek oluşturduğu çelengi yaşamlarını adil kılacak bir sebep olarak gösteremez...-Shinji İkari. demin çevirdim türkçeye buglar olabilir... diğer bi gr@l laf için imzama bakınız....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 19 Ağustos 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bonzo ne dediğini bana tercüme edermisin :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 every man dies, not every man really lives var, braveheart'tan.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 fight club ta vardı ingilizcesini unuttum da Sahip oldukların bir gün sana sahip olurlar. Bi de şey Siz cüzdanınızdaki para diilsiniz, banka hesabınız diilsiniz vs vs..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi
Corpsegrinder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Asena:salak değilim ama aptal olabilirim. ehehehe ne komik bir laf etmiş ablamız :).[signature][hline]don't you want somebody to love don't you need somebody to love wouldn't you love somebody to love you better find somebody to love
BoNzO Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yüzde yüz emin olmamakla beraber lafin tercümesi bence fazla kendini bisi zannetme biz öle nice kendini bisi zannedenlere neler oldugunu gördük.. kelime anlamlari kinayeli kullanilmis..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Senin anlattığın , benim anladığım kadardır[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar