SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaslar hayatınızda ailenizden çevrenizden televizyondan kitaplardan veya bilimum bir suru baska yerlerden duymus olduğunuz en güzel en ders verici en düşündürücü söz nedir? Haydi paylaşın......![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bakınız : KAralama Defteri / Büyük kişilerden büyük sözler.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Benim adım kerim, hepinizi severim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesajıma bakarsan büyük kişilerden büyük olmayan herkezi hayatının belirli bir zamanında etkilemiş herhangi birinden duyduğu herhangi bir sözden bahsediorum ..büyük kişi olması gerekli deil o yüzden herkezin paylaşmasını isterim belki her okuyan kendine bi sonuc çıkarır veya bir problemine ışık tutar kkthxbye[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! [Bu mesaj SeLDoM tarafından 17 Ağustos 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Büyük söz söyleyebilmiş olmak, kişiyi yeterince büyük yapar zaten. Cumhubaşkanı olmana gerek yok sözlerinin büyük sayılması için.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Müslüm gürses - Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlmıyorum[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Babam benim için en büyük kişidir. O topici okuma zahmetine katlanırsan sadece büyük kişilerin olmadığını görüceksin.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Picasso: İstekler olanaklarla sınırlıdır (yalan, zaten kral falanda deel) Ben - İstemek olanak yaratma sanatıdır (of of)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 "Çoğunluk hiç bir zaman bir ki$inin yerine kaim olamaz. Çoğunluk , ahmakları olduğu kadar alçaklarıda temsil eder.Saman dolu yüz kafa nasıl ki hiç bir zaman bir akıllı ki$iye e$it olamazsa , yüz korkak adamdanda hiç bir vakit kahramanca bir karar beklenemez."[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Birini suçlamak için parmağını uzattığında, diğer 3 parmağın seni gösterdiğini unutma.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 uzaktan kerime yakında s.kime benzio
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür. PeH PeH PeH[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bunu yazan tosun okuyana kosun. şimdi ister edepsiz deyin ister saçma bizim yarattığımız en derin anlamlı laf budur :D
elma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 when there is no room in hell the dead will walk the earth[signature][hline]www.elma.forumu.com
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 in flames - man made god enstrumantal bi parçadır ismi kral bi laf[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 "bırak artık sağı solu ortama bak karı dolu" benimsenmesi gereken bir felsefe:D bir de einsteinın sözü var "iki şey vardır: evrenin sonsuzluğu ve insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden emin değilim" diye sözü tam hatılayamadım ama konsept olarak böyle idi bir de imzamdaki laf var ki mükemmel. KOTORda tatooinde avcının teki diyodu. adam adamış kendini [signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 17 Ağustos 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Eğitim cehaleti alır, öküzlük baki kalır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 $imdi gozlerime aglamayi ogrettim ki bu ya$lar utangac boynunun kolyesi olsun - Ahmet kaya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya sev ya terket[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: elma, 17 Ağustos 2004 22:52 tarihinde demiş ki: when there is no room in hell the dead will walk the earth incilden mi alıntı? ölülerin şafağında duymuştum :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 en baba,en güçlü,en hakiki,en gerçekleri yansıtan laf: Shapshal Rulez[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bakın Kalhiae ne demiş sayfanın en dibinde. [Bu mesaj Eraq tarafından 17 Ağustos 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
sokak_kedisi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hayal etmek için yaşa ya da hayallerin uğruna öl. seçim senin...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eraq ne var dediğimde?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar