Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuduğunuz duyduğunuz en kral laf..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar hayatınızda ailenizden çevrenizden televizyondan kitaplardan veya bilimum bir suru baska yerlerden duymus olduğunuz en güzel en ders verici en düşündürücü söz nedir?
Haydi paylaşın......![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Mesajıma bakarsan büyük kişilerden büyük olmayan herkezi hayatının belirli bir zamanında etkilemiş herhangi birinden duyduğu herhangi bir sözden bahsediorum ..büyük kişi olması gerekli deil o yüzden herkezin paylaşmasını isterim belki her okuyan kendine bi sonuc çıkarır veya bir problemine ışık tutar kkthxbye[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!

[Bu mesaj SeLDoM tarafından 17 Ağustos 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Picasso: İstekler olanaklarla sınırlıdır (yalan, zaten kral falanda deel)

Ben - İstemek olanak yaratma sanatıdır (of of)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
"Çoğunluk hiç bir zaman bir ki$inin yerine kaim olamaz. Çoğunluk , ahmakları olduğu kadar alçaklarıda temsil eder.Saman dolu yüz kafa nasıl ki hiç bir zaman bir akıllı ki$iye e$it olamazsa , yüz korkak adamdanda hiç bir vakit kahramanca bir karar beklenemez."[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
Birini suçlamak için parmağını uzattığında, diğer 3 parmağın seni gösterdiğini unutma.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
"bırak artık sağı solu
ortama bak karı dolu"
benimsenmesi gereken bir felsefe:D
bir de einsteinın sözü var "iki şey vardır: evrenin sonsuzluğu ve insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden emin değilim" diye
sözü tam hatılayamadım ama konsept olarak böyle idi
bir de imzamdaki laf var ki mükemmel. KOTORda tatooinde avcının teki diyodu. adam adamış kendini
[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e

[Bu mesaj Borbag tarafından 17 Ağustos 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elma, 17 Ağustos 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
when there is no room in hell the dead will walk the earth

incilden mi alıntı? ölülerin şafağında duymuştum :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
en baba,en güçlü,en hakiki,en gerçekleri yansıtan laf:

Shapshal Rulez[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...