derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 D&D 3,5 senaryoyu ben hazirliycam, Hazir kullanilmiycak yani. Suanda 3 kisiyiz Cleric Ranger ve Fighter. 1 rogue ve 1 Wizard olsa güzel olurdu. Özellikle bi wizard'a ihtiyacim var. class'ina hakim olmasi disinda bi mecburiyet yok. Online oynanacagi icin headset sart tabiiki. ilgilenen varsa özel mesaj atsin, buraya attiginiz postu cok gec farkederim ise yaramaz.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ya oynayacak vaktim yok ama merak ettim. iyi oluyor mu fantasy grounds da filan? kullanımı hızlı ve kolay mı? skype+fg ii göründü gözüme.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Henüz baslamadik, 1 player eksik. Program iyi görünüyo kullanisli.
Salire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ben denemek isterim . Aslen şu fantasy groundsu merak ettim. Skype yerine Teamspeak filan kullanabiliriz. Rogue oynarim , wizard elimde kitapla oynarim asdf.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Msn'ini ver konusalim.
Öne çıkan mesajlar