Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakmak

Crysis

Öne çıkan mesajlar

Sigara yüzünden sayısalı kaçırdım geçen sene,sigara param yok diye son parayı pakete yatırırken cepteki numaralar çekiliyormuş o hafta :(
Sigarayı bıraktıktan sonra çevremde bırakılır mı abi yeaaa,içilir ki bu diyen arkadaş tayfasından uzak durmaya çalıştım bir süre aklıma bile gelmedi sigara içmek.
Sosyal ağlarda paylaş

9 küsür sene aralıksız içtim, günde en az 1 paket olmak üzere.

15 ay askerliğimin 8. ayında içmiycem artık dedim bıraktım, 8 şubatta tam 3 sene olacak.

2 kere nargile, 3-4 kere de beckwoods içtim ama her seferinde inanılmaz bir şekilde sigaraya başlama arzusu hissettim, ama direnebildim. hala içmiyorum, son beckwoodsu içeli de 5 ay kadar oldu. tamamen irade meselesi bırakmak, içmek istediğiniz zaman bile kendinizi durdurabilmelisiniz.

hala canım ister ara ara, bazen rüyamda falan içiyorum hatta. ama rüyada bile of napıyorum ben diyip söndürüyorum.

içmeyin lan, leş gibi kokuyosunuz hem. sırf o kokudan arındığımı bilmek bile yeterli motivasyon aslında :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen gün bırakıcam dedim bugün bıraktım yaklaşık 24saatten fazla süredir damarlarımda nikotin yok. resmen irade meselesi canın çok sigara istediği zaman kendini frenliyceksin işte bunu yapabiliyosan hertürlü bırakırsın. bu günlerde başımıza bi olay geldi ve tekrar bırakmamın sebebi de o oldu yoksa gerçekten bırakılmaz ya da ne biliyim zevkli bişey sonuçta ama mahf ediyor herşeyini :) çok yakın aile dostumuz bi anda hastalandı ciğerinden su altılar adamın sağ lop u iflas olmuş sigaradan 45 senedir aralıksız sigara içiyor ve şimdi hastanede yatıyor geçen gün teyzem ziyaretine gitmiş hoşçakalın kendinize iyi bakın falan demiş çok duygulandım vs. ve adamın dediği tek şey de şuydu bana "Dinimden vazgeçerim , sigarayı bir daha içmem" bu cümle bana yeterli oldu , ne kadar çok acı çektiğini anlayabiliyorum. zaten kendisi de diyor şu 2 aydır ne çektiğimi bi allah bir de ben biliyorum diyor ve adam sağlıklı olduğu günlerin 1/2 kilosuna falan düştü eridi bitti resmen.. bunları bilerek hala sigara içmek istiyo ya da içmeye devam ediyosanız sizin bileceğiniz şey :) bende 3.5senedir içiyodum arada bıraktıklarımı sayarsak 2.5sene oldu. huh
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

sen liseli değilmiydin. lisede sigaraya başlayan adam bırakamaz geçmiş olsun

ortaokulda başlamıştım da ne alakası var? 18 saat oldu içmeyeli an itibariyle, sadece sabah ilk derslerde bi yerinde duramama durumu oldu şimdi rahatım hiç aramıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...