Bella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Crysis said: Bella said: edit para sembolleri konusunda konuşurken çuvalladı arkadaş hemen de ispiklerim çuvallamadım senin çuvallaman gözümden kaçtığı için editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: spora basla. spor yapıpta sigara içen tanıdıklarım var.anlıyacağın pek bir yararı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 @Nako kendini çok güzel kandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Crysis said: mulgear6 said: ben sigaradan bahsediyodum almanyada tek marka sigara mı satılıyor ya da tüm sigaralar 4,60£ 'a mı satılıyor, bir de paketlerde 20 yerine 19 tek mi var? anlamadım neden bahsettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 farkındayım o hatanın editlemedim sen direk o sembol konusunda bilgi verirken patladın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 çok kandırıkçıyımdır, bırakırım bir ara yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 istesem bırakırım da istemiyorum da çok klişe oldu be abi edit: aslında istesem ben de brakırım da vraklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cemss said: vaniLLe said: spora basla. spor yapıpta sigara içen tanıdıklarım var.anlıyacağın pek bir yararı olmuyor. spora baslarsan, spor zaten yaptikca aliskanlik haline getiren bisi oldugu icin, birakmaya daha cok tesvik ediyor. icesin micesin gelmiyor. tabi o istek olcak icinde biraz. bi de zamanim yok bahane, isteyen insan her sekilde zaman bulur spora mora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o zaman bırakmaya en yardımcı yüzmedir herhalde.dene derim crysis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 benim kuzen düzenli spor yapıyor, adam kilometrelerce koşuyor, sigara hiç içmeye başlamadı ama alkolü insan gibi tüketmiyor kel alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: cemss said: vaniLLe said: spora basla. spor yapıpta sigara içen tanıdıklarım var.anlıyacağın pek bir yararı olmuyor. spora baslarsan, spor zaten yaptikca aliskanlik haline getiren bisi oldugu icin, birakmaya daha cok tesvik ediyor. icesin micesin gelmiyor. tabi o istek olcak icinde biraz. bi de zamanim yok bahane, isteyen insan her sekilde zaman bulur spora mora. spor salonu yüzme salonu bi cacık yok burda, çıkıp koşmaya da hiç hevesim yok, evde eksik olan halter, egzersiz koltuğu vs gerekli ekipmanı tamamlıyıp ağırlık çalışıcam artık, hem vücut da geliştirir çifte kazanç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sunu izle; http://www.popiler.org/PopilerYorum.aspx?popiid=948¤tpage=1 teyzem bunu izleyerek hem sigarayi birakti hemde 4 kilo verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben de yüzmeye baslicam iste yarin. gerci benim de birakasim yok sigarayi da, birakmak zorundayim sagliksal sebeplerden dolayi. ilacimin* yan etkileri sigara kullaninca thrombosis, damar tikanikligi bidi bidi riskini normale oranla daha cok arttiriyo. gg olmak istemiyorum. bi de yani spora baslamak düsüncesi ''daha saglikli bir hayat'' düsüncesiyle bagdastigi icin, sigarayi birakmaya daha cok tesvik ediyor. ondan didim. yani su soruyu kendine sorcaksin, daha saglikli bi hayat sürmek istiyor musun, istemiyor musun? problemin özündeki soru da bu zaten. cevap verebilince buna adam gibi, o adimi da atabilirsing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 koşmana gerek yok dostum,hızlı tempoda yürümek bile sağlıklı bir olay.hem bence spor dediğin açık havada yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nil lan tutorium koymuslar 2 derse gitsem mi nedir olayı bunun? bi de bu herifler arada sırada sıraya vurup duruyolar bigün çekicem birini köşeye sıkıştırıp ne lan bu adam ol diyicem de önce ablacıgıma sorıyı dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: gerci benim de birakasim yok sigarayi da sigara mi iciyosun lan sen bacaksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: nil lan tutorium koymuslar 2 derse gitsem mi nedir olayı bunun? bi de bu herifler arada sırada sıraya vurup duruyolar bigün çekicem birini köşeye sıkıştırıp ne lan bu adam ol diyicem de önce ablacıgıma sorıyı dedim gir lan tabi, negzel ders anlatiyolar. nachhilfe kafasinda bisi ama, okulda oluyo iste. anlamadigin seyleri sorarsin morarsin. ki teknikde dersler zordur, sakaya gelmez yani. veli toplantisi falan olunca haber ver len, geliriz ehi.;) aquila said: vaniLLe said: gerci benim de birakasim yok sigarayi da sigara mi iciyosun lan sen bacaksiz. hihi evet =P ama ben kolay birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 masaya vurma olayı ne peki? ya allah askına adam fonksiyon anlatıyo vektör anlatıyo elektrikle saçma sapan şeyler anlatıyo ne giricem sapık mıyım saçma sapan dersler zaten ben istiyorum ki bi program yazalım ne biliyim bi roket uçak filan yapalım ama nerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 of sigarayla yüzmeyi aynı anda yürütmek baya zor olur ama.komşuyla yazın yüzerken 400 m de tükeniyordu komşu benim skolyozum olduğu halde.allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: masaya vurma olayı ne peki? ya allah askına adam fonksiyon anlatıyo vektör anlatıyo elektrikle saçma sapan şeyler anlatıyo ne giricem sapık mıyım saçma sapan dersler zaten ben istiyorum ki bi program yazalım ne biliyim bi roket uçak filan yapalım ama nerde.... yavas ol be daha kac gün oldu surda baslayali. bi de öyle hafife alma, döte gelirsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zum dritten mal masaya vurma olayı ne? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 iyice almanci oldun sen. nebliyim lan. cikarip masaya vurmuyo en azindan, ''warum liegt hier überhaupt stroh rum?'' diyerekten, sükret. kimse dersi dinlemiyosa, ondan vuruyodur. soruya bak tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ABİ İÇİYORUM VE HİÇ BIRAKMAYI DÜŞÜNMEDİM, kış da geliyo + sigarasız kahve içmek resmen BULLSHİT (evet "İ") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: iyice almanci oldun sen. nebliyim lan. cikarip masaya vurmuyo en azindan, ''warum liegt hier überhaupt stroh rum?'' diyerekten, sükret. kimse dersi dinlemiyosa, ondan vuruyodur. soruya bak tey allam. ya yok hayır böyle baybay filan diyince prof neyin yapıyolar ben de tam neye reaksiyon olarak yaptıklarını çözemedim bremenlilerin moyin i gibi bişey sanırsam manhaym göylülerinin yaptıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben şuan bırakmayı düşünmüyorum ama sanırım ingiltere'de 15 milyona almaya başlayınca bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar