Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 4 yıldır sigara içiyorum, son 2 yılı günde bir paket, artık ciddi ciddi zararını görüyorum ve bir an önce bırakmak istiyorum, kendi irademle bırakmaya belki 100 kere denedim yarın da deneyeceğim ama çok zor, ilaç kullanarak bırakmayı düşünüyorum, daha önce tabecx'i kullandım ama olmadı, piyasadaki sigarasavar vs isimli ilaçlara da güvenemiyorum, bana sigarayı bırakmak amaçlı adamakıllı bir motivasyon yöntemi ve/veya ilaç tavsiye edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 her sigaraya elin gittiginde seni bi guzel dovelim, hemen birakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 alamancı degil misin sen? arkadasım sapık mısın baban fabrikatör mü yada? 4,60€ lan pakedi insaf7 içinde de 19 tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi bu iş ilaçla olacak iş değil. benim bıraktığımın 5. günü. Olay kafada bittiyse, bitiriyorsun olayı. çok felaket krize giriyorum demiyim, o kadar abartmıyim; ama genede çok istiyor canım sigara içmek arada sırada. her seferinde kendimi frenliyorum. kürdan ısırıp, su içiyorum. çok deli bir şekilde iştahım açıldı. geçen gün 7 öğün yemek yedim. okulun amerikan futbol takımına girdim. her seferinde yanımda biri içerken ben kendimi frenliyorum ve aferin lan yapıcaksın sen bu işi diye motive ediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: alamancı degil misin sen? arkadasım sapık mısın baban fabrikatör mü yada? 4,60€ lan pakedi insaf7 içinde de 19 tane var alamancı değilim bulgaristandan getirttik ilacı içinde de 19 tane değil 100-120 civarı tablet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben sigaradan bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sigara paketinden ve adedinden bahsediyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o ilaç değil sigara pakedinden bahsetmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: ben sigaradan bahsediyodum almanyada tek marka sigara mı satılıyor ya da tüm sigaralar 4,60£ 'a mı satılıyor, bir de paketlerde 20 yerine 19 tek mi var? anlamadım neden bahsettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya işte ortalaması 4,60€ filan ve çogunda galiba 19 tane var ne biliyim işte ha 19 ha 20 ne dert ettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tamam da sigaradan bahsetmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 söylenmiş olabilir ama adam sigara pakedinden bahsediyor dostum.. bir de almanyada £ pound kullanmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mulgear6 said: ya işte ortalaması 4,60€ filan ve çogunda galiba 19 tane var ne biliyim işte ha 19 ha 20 ne dert ettin... anlaşılmaz çıkışınla verdiğin rakamlar arasında bağ kurmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ha editlemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bella said: edit para sembolleri konusunda konuşurken çuvalladı arkadaş hemen de ispiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 paranın yüzü sıcaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 strese sokmayin oln adami, sigara icicek simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 böyle sanki uyuşturucu almış gibi sigarayı içine çekip boşalırmışcasına dumanı dışarı verenlere hep imrenmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sigarayi birakmak mi istiyorsun? bi doktora git, akciger filmini ceksin sana bi guzel, bide doktora sor sigara icince nolcak bana diye daha dogrusu 40 yasinda bana napacaksiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sordum ikiyolarmış evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ikseler yine iyi lan kesip eline veriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 spora basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cenx said: ikseler yine iyi lan di mi keşke ikseler negzel olurdu cenx said: kesip eline veriolar güncellemeyle gelen espri yea AHAHAHAHAHA vaniLLe said: spora basla. evde dambıllarla çalışmak dışında bi spor faaliyeti yapacak ne zamanım ne imkanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bıraksam mı ki ben de ? 6-7 senedir içiyorum, hiç bırakmayı denemedim, 2 belki 3 gün üst üste sigara içmediğim olabiliyor. Bırakmayı düşünsem bırakabilirim sanırm. Ama bırakmak istemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar