Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Memphis Beat centers on Dwight Hendricks, a quirky Memphis police detective with an intimate connection to the city, a passion for blues music and a close relationship with his mother. earl hickey'i elvis hayrani bir polis memuru rolunde goruyoruz bu dizide. müzikleri gercekten iyi, dizi fena değil seviyesinde. Yani jason lee var iken kötü bir şey olacağını pek sanmıyorum acıkcası, kendini izletecek bir dizi. Şu promosu; Şu da güzel bir müzik videosu; Cnbc-e de 2. bölümü bu akşam yayınlanıyor, yani tam da fatmagülün suçu ne varken :D Cnbc-e Perşembe 21:15, yayın saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 JASON LEE! milli eniste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ilk bölümü izlemiştim aylar önce. sarmadı pek. jason lee olmamış pek bu rol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mani said: ilk bölümü izlemiştim aylar önce. sarmadı pek. jason lee olmamış pek bu rol için. aslında haklı olabiliten var ama bu bence sürekli earl olarak bilmemizden kaynaklı. bıyıkları falan kesince bi dirty harry havası yakalar gibi olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bence jason lee kimliğini earl olarak degiştirmeli adam earl olmak için doğmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bayadır beklettiğim diziler içinde. abanıcam yeri gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ilk ciktiginda izlemistim ben de pilotu.. jason lee'nin hastasıyız ailecek de cok kotu buldum ilk bolumu.. ilerde nasil olur bilemiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Pilot kötüydü. Sarmadı beni maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2. bölümü izledim ben bugün cnbceden. Güzel dizi, Jason Lee'nin hatrına izleriz. Yine de Earl'i o kadar kolay harcamayacaklardı be abi, 22 dakikalık kısa dizi kategorisinde birçok kişinin favorisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bugün cnbc-e de gördüm bi bakındım earl için izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya bms başlıyor 2 hafta sonra.mempis falan hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bms ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar