Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 detaylı deniz oyunu silent hunter realistic settingdir, gemi kaydından uzunluğuna bakmak mesafesini hesaplamak, cep saatiyle ve cetvelle geminin hızını bulmak kafasına torpido sallamak ve o patlamayı gördüğünde origami olmaktır keşke mmosu olsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Hayalimdeki mmo silent hunter kadar detaylı denizaltı helikopter uçak tank simulasyonlarını bir araya getiren devasa bir oyun. Ülkeler olsa organize savaşlar felan ne güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yükledim sonunda (onda bile problem çıktı da neyse) az bişey oynadım, sonra daha detaylı bakıcam. ilk izlenim olarak; grafiklerde pek bişey yok be abi öyle leş denecek kadar. 1920*1200 yapınca göze hitab edebilir hale geliyor :) karakterlerin gözlerinde japon animesi havası sezdim, o yüzden bi kıl kapma durumum olabilir. ayrıca oyunun launcher'ının 3 tane daha mmo'yu göstermesi beni "lan acaba bunlar bi sikkofield grafik motoru yaptılar, biri denizde, biri karada, biri uzayda, öbürü gelecekte geçen ama aslında birbirinin aynısı mmo'lar mı basıyorlar seri üretim?" diye düşündürdü. bu önyargılarım haricinde ise içimden bi ses hoş bi oyun olabileceğini söylüyor. bakalım bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Xenocide said: karakterlerin gözlerinde japon animesi havası sezdim, o yüzden bi kıl kapma durumum olabilir. Ben kaptım valla. Denizlere açılıyorsun savaşlara giriyorsun vs. ama tiplere bak çoluk çocukla dolanıyorsun. Oyunun, ortamın yansıtması gereken havayı bozuyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yau arkaplandaki müzik değişiyomu farklı ortamlarda vs. çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Cocuksu karakterler neden neden ? Haklisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sardi beni oyun trader oldum. beginner trainingi bitti simdi intermadiate a mi devam etsem yoksa diger joblarin beginnerini da mi bitirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben de trader oldum. daha doğrusu oluyorum :) şimdilik iyi gidiyor bakalım ileride nasıl olacak? oynayanlar friend liste ekleşelim bari, yardımcı oluruz birbirimize. nick aynı, Xenocide. ekleyin gayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tum joblarin beginnerlerini bitirmeyi tavsiye ediyorlar ama bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sadece trade'in questleriyle uğraşıyorum 1 saattir. hepsi bu kadar sürerse pihuu oyuna ne zaman geçicez? şu anda "islamik ülkelerde bu kıyafetler olmaz aga" kısmındayım trainingin. ayrıca bi önceki questte içki siparişinde farklı içki-yemek kombinasyonlarının farklı etkiler yarattığını görünce de şaşırdım. enteresan küçük detaylar var oyunda. eğer hep böyle olursa hakikaten sarar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BEnde indiriyorum clienti bikere indirdim açılmadı sildim baştan devam ediyorum.Adventurer gitmeyi düşünüyorum treasure arıcam gezcem tozcam :D Karaborsada satıcam :D Edit farklı yerlerden 2 defa indirdim hep corrupted çıkıyo sinir oldum.Bide firefoxla sitesinde dolaşamıyorum bi uptade fln hatası veriyo kilitliyo firefox u azap çektiriyo resmen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi getright indirin, oyunun clientini de onunla indirin. browserın downloaderıyla 3 gb inmiyor. yarım indiriyor. ben de 3 defa indirmek zorunda kaldım oyunu baştan. bu arada beginner's trade school bitti. ama yani toplamda 2 saat falan harcadım sanırım. bi de bunun intermediate'i varmış, ayrıca tüm professionların beginner'ını alın diyonuz. kafadan 1 gün beginner training ile geçecek yani. teyteytey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Oyunu indirdim kurdum ama clientte launch diyince 8mblık bir update daha yapıyor onu indirmesinde de sorun yok ama kurarken şöyle bir hata alıyorum. " An error has occurred during file update.(413:0) 0000localdt000001.bin " Bende 8mblık patchi siteden manual indirdim. Kurmaya çalıştığımda bu seferde " Installation information is incorrect. (603:0) " diye bir hata alıyorum. Böyle bir hatayla karşılaşan çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yau yanlız bişey farkettim seçtiğiniz ülkeye göre farklı harita veriyo size mesela ilk bi karakter açtım venedikli doğu akdenizin haritasını verdi sonra bide portekizli açtım atlas okyanusunkini verdi.Yani tek bi harita vermiyo herkese Bildiğiniz dillerde değişiyo seçtiğiniz ülkeye göre vs. fena diil şuan için.buarada evet müziklerde değişiyomuş mekana ülkeye bağlı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim de nick phyx ekledim xenocide ekleyemedim boyle bi karakter yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Orbitle indirdim corrupt başka siteden orbitle indirdim yine corrupt.IDM kurdum ana siteden indirdim corrupt bune abi ya pff.Başka nerden bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben direk manual downloadla 90dkda falan indirmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben mmosite'dan torrentle indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Denize açıldım şimdi port a geri dönemiyorum nası yapçez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kayip mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok şehrin yanındayımda şehre nası gircem bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 binaya tiklicaksin iki kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nickim Mortis ekleyin beni de phyx yazdım senin nickini player not found dio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim nickte ravenot ekleyin anacım edit:phyx eyw buarada herşeyi denedim o aklıma gelmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 friend olayinda bi sorun var sanirim. kimseye /tell falan da atilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar