Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted Waters Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

yükledim sonunda (onda bile problem çıktı da neyse) az bişey oynadım, sonra daha detaylı bakıcam. ilk izlenim olarak;

grafiklerde pek bişey yok be abi öyle leş denecek kadar. 1920*1200 yapınca göze hitab edebilir hale geliyor :)

karakterlerin gözlerinde japon animesi havası sezdim, o yüzden bi kıl kapma durumum olabilir.

ayrıca oyunun launcher'ının 3 tane daha mmo'yu göstermesi beni "lan acaba bunlar bi sikkofield grafik motoru yaptılar, biri denizde, biri karada, biri uzayda, öbürü gelecekte geçen ama aslında birbirinin aynısı mmo'lar mı basıyorlar seri üretim?" diye düşündürdü.

bu önyargılarım haricinde ise içimden bi ses hoş bi oyun olabileceğini söylüyor. bakalım bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

karakterlerin gözlerinde japon animesi havası sezdim, o yüzden bi kıl kapma durumum olabilir.

Ben kaptım valla.
Denizlere açılıyorsun savaşlara giriyorsun vs. ama tiplere bak çoluk çocukla dolanıyorsun.

Oyunun, ortamın yansıtması gereken havayı bozuyor. :/
Sosyal ağlarda paylaş

sadece trade'in questleriyle uğraşıyorum 1 saattir. hepsi bu kadar sürerse pihuu oyuna ne zaman geçicez?

şu anda "islamik ülkelerde bu kıyafetler olmaz aga" kısmındayım trainingin. ayrıca bi önceki questte içki siparişinde farklı içki-yemek kombinasyonlarının farklı etkiler yarattığını görünce de şaşırdım. enteresan küçük detaylar var oyunda. eğer hep böyle olursa hakikaten sarar beni.
Sosyal ağlarda paylaş

BEnde indiriyorum clienti bikere indirdim açılmadı sildim baştan devam ediyorum.Adventurer gitmeyi düşünüyorum treasure arıcam gezcem tozcam :D Karaborsada satıcam :D

Edit farklı yerlerden 2 defa indirdim hep corrupted çıkıyo sinir oldum.Bide firefoxla sitesinde dolaşamıyorum bi uptade fln hatası veriyo kilitliyo firefox u azap çektiriyo resmen bana
Sosyal ağlarda paylaş

abi getright indirin, oyunun clientini de onunla indirin. browserın downloaderıyla 3 gb inmiyor. yarım indiriyor. ben de 3 defa indirmek zorunda kaldım oyunu baştan.

bu arada beginner's trade school bitti. ama yani toplamda 2 saat falan harcadım sanırım. bi de bunun intermediate'i varmış, ayrıca tüm professionların beginner'ını alın diyonuz. kafadan 1 gün beginner training ile geçecek yani. teyteytey..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu indirdim kurdum ama clientte launch diyince 8mblık bir update daha yapıyor onu indirmesinde de sorun yok ama kurarken şöyle bir hata alıyorum.

" An error has occurred during file update.(413:0)
0000localdt000001.bin "

Bende 8mblık patchi siteden manual indirdim. Kurmaya çalıştığımda bu seferde

" Installation information is incorrect. (603:0) "

diye bir hata alıyorum. Böyle bir hatayla karşılaşan çözümünü bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yau yanlız bişey farkettim seçtiğiniz ülkeye göre farklı harita veriyo size mesela ilk bi karakter açtım venedikli doğu akdenizin haritasını verdi sonra bide portekizli açtım atlas okyanusunkini verdi.Yani tek bi harita vermiyo herkese

Bildiğiniz dillerde değişiyo seçtiğiniz ülkeye göre vs. fena diil şuan için.buarada evet müziklerde değişiyomuş mekana ülkeye bağlı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...