senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 arıyorum :D güzel interfaceli bir siteye grup elemanları dosyalarını upload edebilsin yüklesin son değişmeleri görebilsin. mümkünse calendar dır notepad dir bu gibi özellikleri olsun bir site arıyorum. Üyeliği de cüzi bir miktar olan. Gerge ile bi aralar bişi kullanıyorduk hatırlayamadım onun adını, gerge hatırlarsa söyler işte ona benzer bişi arıyorum. hatta içinde software project managment modülü olursa tadından yinmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Abi project manager olarak geciyor onlar. Adi duyulmus bi kac tane var zaten. Wikipedia'dan falan listesine bakip tek tek geziver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 github tarzi birsey mi ariyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 trac vb bişi arıosun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kullanmadım ama şöyle bişey biliyorum : http://www.zoho.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 basecamp falan var project man. olarak ama paralı hep onlar.. en ideali zoho + google apps entegrasyonu olur sanırım.. http://www.zoho.com/projects/zohoprojects-for-googleapps.html code repository olarak da google code'u kullanabilirsiniz.. muhtemelen google apps içinde onunla da bir entegrasyon vardır (o paralı olabilir tabii) sonuçta tüm işlerini yönetebileceğiniz bir ortam oluşabilir.. tabii google apps ve zoho'nun bedava versiyonlarının ne kadar kısıtlı olduğunu tam kestiremiyorum(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zoho'ya bakıyorum. Ucretli olsun abi adam gibi bir seyse. Ama aylık 100dolar istemesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zoho yıllık 100dolarmıs 100dolara bundan daha guzel bisi bulunabilir gibi geldi bana arastirayım ben biraz daha ki time tracking istiyorum dedin mi 200dolar diyor zoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zoho'ya baktım şimdi aşağı yukarı o ne yapıosa trac de aynı şeyi yapabilio gayet open source ve ihtiyacı karşılıo..ilgi çekmeyişini anlamadım:) Trac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 senin msji kacirmisim hocam trac diye yazmissin simdi gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 olm bu trac yalniz once kendin kurman gerekiyor galiba? guide fln dedim paso bi script dili cikti karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oha abi ne kadar fahis fiyatlar cekiyorlar ya. istedigim 4-5 kisilik yer + 250mb fln alan. bi time table koycaz diye aylik 20dolar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ya canim cigerim kusura bakma da eseklik ediyosun. Milyon tane guzel open-source project manager var. Al kur birini rahat et. edit : hatta seklini semalini sevdiklerimizden bi tanesi opengoo imis bak, not almisim bi yerlere simdi gordum. www.opengoo.org edit2: eheh baska firma satin almis ya da firma adi degismis. artik parali olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi kurmayi bilsem kurmazmiyim :D bide korkuyorum calisirken gocecek mocecek veya hata cikartacak destek olcagina kostek olcak diye. yazilim okuyorum ama web konusunda ftp ile dosya yuklemekten daha komplex bisi yapmadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi okicaksın kurucaksın bi sürü how-to var yazılımcı dediğin bilmediği neyse onu yapan adamdır hem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 open source bisiler kuracam karar verdim hatta endeavour diye bisiyi cok begendim de adamlar hem open source diyor hem aylik 80dolar istiyor nasil oluyor onu anlamadim sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 iki tane daha buldum guzellerden biri http://www.project-open.org/ ki karisik geldi bu gozume digeri de http://sourceforge.net/projects/web2project/ bu daha hos gibi hem cok daha basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ofis 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi nasi co-operative kullancaz onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Biz basecamp kullaniyoruz, oneririm. Springloops denicem haftaya basecamp le entegrasyonu var ve PHP development icin ideal. Onun haricinde Github kullaniyoruz private repository icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nedenko biz o kadar profesyonel sekilde kullanmayacagiz. istedigimiz seyler hangi tasklari kim aldi, hangileri kaldi deadlineler ne zaman bi de hangi dosyayi en son kim yukledi kim degistirdi vs gibi cok basic seyler. ha bide wiki tarzi bisi lazim. gerekli tutolari digerlerine anlatabilmemiz icin. topu topu 4-5 kisi kullancak zaten. springloops uygunmus bayagi. aslinda onun freesi bile yeter de gunde 3tane file yukleyebilirsin olayi bozuyor herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 basecamp i denedin mi ki :) tam dediklerini yapio zaten. fazlasini degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 basecamp ile springloops arasinda 2kat fiyat farki var yalniz :) baktim basecamp'e de ona vercegimiz aylik 25dolara deger mi degmez mi bilemedim. bizim icin pek artisi da ok springloops'a gore. zaten kendimiz kursak yine domaindi suydu buydu derken bi10dolar fln vercez ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Google Docs. var! Bir tane de google mail accountunu ortak kullanin. Oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 basecamp project management, yukarda yazdigin seyleri yapmak icin yapilmis bisi. Yani aslinda sen tam tanimladin, cok karisik prof olmasin o isleri yapsin diyenler icin uretilmis bisi. springloops repository o cok ayri bisi, bu iki ozelligin brilestigi bir urun yok zaten genelde 2 ayri sey kullanirlar basecamp springloops, baska bisi+ baska bisi, ihtiyaclarina bagli, ama o iki is iki ayri yazilim isidir. ikisi cok ayri yazilimlar. basecamp in bedava si var dosya paylasimi yok. birde zamaninda 7-10 dolarlik bi paketi daha vardi kaldirilmis sanirim. Fiyattan sa eed cok ucuz degil, pazari domine ettikleri icin fiyatlari yuksek tutuyolar, ama cok yazilim denedik biz, baska da uygunu yok o dediklerini tam anlami ile basitce yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar