sw0d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Arkadaşlar belirli bi süre önce pes2011 pre-order ettim shoptodan. ve pay now yaparak parayı çektirdim şuan nasıl iptal edebilirim. parayı karta geri yatırırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 e-mail at sor. sipariş gönderilmemişse geri ödeyebiliyorlar. ürün ellerinde kalmayan bir preorderda (shopto değildi) para iadesi yapmışlardı bende. preorder iptali de yapabilmeleri lazım. o yüzden en azından e-mail atıp iptali istemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 az önce konuştum temsilciyle... çıldırttılar parayı geri yollamıyorlar, shopto credit olarak veriyorlar, illa başka bişi alcaz yani şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 pro-order nedir ya pre-order :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar