Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zihin bosaltmak ve akildakileri farkli bir ortama tasimak icin yontemler

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Basliktaki gibi bir seye ihtiyacim var zira durmaksizin birseyler dusunen ve dusundugu her seyi de unutmamaya calisip, bir yandan da gelistirmeye calisan bir beynim var.

Butun iyi/kotu dusunceler ve projeler kafamda ve beynim patlayacak gibi. Her saniye her dakika farkli bir dusunceye kaymaktan helak olmus durumdayim.

Hani diyorumki, belki bir ihtimal kafamdakilerin bir kismini bir yerlere yazip unutsam ve lazim oldugu zaman yazdigim yerden baksam bir nebze rahatlarim fakat bu konuda yol yordama ihtiyacim var. Cunku oturup normal sekilde yazmayi da beceremiyorum. Yazdigim anda planlamaya basliyorum ve ayni anda yine farkli dusuncelere kayip tikaniyorum.

Gereksiz multi-tasking yapiyorum ram'im doluyor, islemcim yetmiyor sevgili patiler.

Nedir bunun cozumu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Psikiyatrist apayri bi dava su anda. Gidip bir dertlerimi anlatmanin ve uzman gorusu almamin cok faydasi olacagindan eminim ama su anki maddi duzenim bu imkani saglayamiyor ne yazikki.

Bir de tek kelimelik seyler yazip gececekseniz bile en azindan google'da aratinca alakali birseyler ciksin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamadiniz siz olayi. Ben herseyi aklimda tutup, gelistirilmesi gereken her seyi de kafamda gelistirmeye devam etmeye calisan bi adamim. Kafayi yedirtiyor bu bana. Multi-tasking'in dibine vurmaya calisiyor beynim ama beceremiyor.

Ben de bunlari baska sekillerde saklayip aklimdan cikarabilmek icin yontemler ariyorum ama kalem ve kagit kullanarak yapmayi denedigimde beceremiyorum. Bu yuzden yolu yordami nedir diye soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilerek mi yapiyorsunuz yoksa cidden yazdiklarinizin ise yaradigini mi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama cok can sikiyorsunuz soyle mesajlarla.

Varsa bir bildiginiz acik acik yazin, yoksa da susun oturun be abi.

Ben yol yordam nedir diyorum gelip meditasyon diyorsun. Hangi turu cesidi ? Nasil faydasi olacak ? Icimdeki dingiligi huzuru aradigim yok benim. Derdim belli, sordugum belli.

Adam gibi sordum, adam gibi cevaplayin bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onu soruyorum iste. Ben beceremiyorum. Zaten yazip cizmede yetenekli bir adam degilim, liseyi tek defterle bitirenlerdenim.

Okumanin calismanin sunun bunun metodu var ya, bunun da vardir elbet diye dusunuyorum.

Ben oturup yazayim dedigimde ne nereden baslayacagimi biliyorum ne de basliklari atip sonra yavasca gelistirebiliyorum.

Saka gibi bir sorun da cidden yapamiyorum. Salak oldum iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

sana title verelim di, ben pati tarihinde bu kadar çok tartışan, çabuk gaza gelen, agresif, troll e çok açık birini daha görmedim :)

Abi gina geldi ama. Oyle boyle degil hem de. Hic mi duzgun duramaz bu tipler ? Senelerdir uye olup ise yarar tek cumle yazmamis adamlar var surada. Hani ise yaramiyorlar eyvallah da bari ciddi sekilde konusmak istediklerimize limon sikmasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Abi beynini kapatıosun dinlendiriyorsun işte daha ne önerebiliriz ki sana? Bizim gibi beynimizin %50sini kullan sen çok küçük kısmını kullanıosun mu diyelim?

Yalan abi o beynini kapatmak dinlendirmek. Uyusturucu gibi bisey yok. Aklin sira 2 saat 3 saat hic bisey dusunmuyosun ama sonra hortlayiveriyor hersey daha beter sekilde. Bir de boyle hayat sorunlari ya da dertler tasalar degil benim kurtulmak istediklerim. Ben eyleme dokulebilecek dusuncelerimi bir duzene koyup onlarin ustunde calismaktan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...