yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ultrAslan said: benimde ayni zamanlara denk geliyor futbola olan merakimi birakmam o zamandan beri neredeyse hic takip etmedim hatta zamaninda nick olarak ultraslan almam bile simdiki halime hic uymuyor :) futbolla ilgilenmedigim kötü degilde ortamlarda muhabbetten geri kalmak ciddi anlamda bayabiliyor su siralar tekrar ilgilenmeye basladim gerci ama arada ki farki kapatmak cok zor herkes 3 5 sene önce ki maclari hatirliyor onlar hakkinda bile tartisirken ben anca bugünkü barca maci hakkinda yorum yapabiliyorum ahahah aynı ben nası ezikliğini çekiyorum sorma ya bi başlıyorlar sdsdf bazen de böyle herangi bir takıma yürekten bağlı olamayışın ezikliğini çekiyorum, milyonların heycanlandığı bişeyden heycanlanmamak cool olduğu kadar çok da boktan bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 aboo bende ultraslanı fanatik gsli falan sanıyordum bence yeni acc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben bir uefa kupası aldığımız maçı hatırlıyorum hayal meyal, arda hala oynuyor mu onu bile bilmiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bende ilkokulda arkadaşlarım pipisiyle oynarken oturup galatasaray maçlarını kaçırmadan izlerdim :) demek ufaktan gelen birşeymiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 millet sinifta koseye iserken, biz hakan sukure kufur ediyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nasıl hatırlıosunuz onca şeyi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hakanla saffet vardı lan aynı dönemde 500ml lik kutu kolalarda vardı oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 simit ve fruko kombosu vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 babadan gelen birşey tabi.2 yaşımdan itibaren samiyende boy gösteriodum.resimlerim var.tabi 2 yaşında maçları hatırlamıyorum ama ilkokul döneminde maça gidemediğim zamanlar ağladığımı falan hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Beşiktaş'ta nartallo vardı at kuyruklu. Sonra petrolofisispor a gitmişti =) Aumann vardı şapkasıyla çıkardı her maça.. Kuntz vardı uçarak topuğuyla gol atmıştı. ahh ahh.. gs da van gobel mi ne vardı kasap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 auman ve şapkası :). mahalel maçlarında şapkası olupta keleye geçipte auman demeyen yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tam bir ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar