tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bizim dizi senaristleri hangi kafayla yazıyorlar bu senaryoları merak ediyorum, ölmüş hatta cesedin üstünde otopsi yapılmış adamı dirilttiler, bunlar önceki bölümlerde ne yazdıkları ne çektiklerini felan unutuyorlar heralde, her hafta ne yapsak diye düşünüp bir şeyler uyduruyorlar ama çok fena sıçtılar ama bu sefer.. hayır hadi senarist yazdı ulan orda o kadar adam var ya biz bu adamı 25. bölümde öldürdük üstüne otopsi bile yaptık şimdi ne halt yapıyoruz biz demiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aylini hic böyle görmediniz geznirken denk geldim, biyrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aylini ne oyle ne boyle hic gormedigim icin bisey farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 çok güzel bu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aquila said: aylini ne oyle ne boyle hic gormedigim icin bisey farketmedi. +1 ilk adını faraş diye okudum farah mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 biraz salak galbia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vaniLLe said: Aylini hic böyle görmediniz http://i690.photobucket.com/albums/vv266/Hotsause9999/Random%20Gifs/Troll2OMG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ahmet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 İnci hoca ağlayınca aylin'e benziyor acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu mete'yi oynayan çocuk inanılmaz iyi oynuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Laorx said: vaniLLe said: Aylini hic böyle görmediniz http://i690.photobucket.com/albums/vv266/Hotsause9999/Random%20Gifs/Troll2OMG.gif ben en çok 50sn'de ağzında patlattığı sahneden etkilendim. gerçi 2:00gibi de dışarıda patlatıcak sandım ama yuttu sanırım orada. linkle hit artar şimdi sfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ağlatıyor yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olm nası dizi bu demin annemin yanında seyredeyim biraz dedim full drama lan! herkez ağlıyor fln şiştim bıraktım izlemeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 baba döven son sahne; ALİ KAPTAN ÖLDÜ u mad alamancılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben şaka yapmıştım herif cidden öldü galiba.. anası furdu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ALİ KAPTAN ? ulan yazık oldu gül gibi adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 beter olsun pis herif. helal hasefe hanım. yalnız sezon finali çok başarılıydı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ali kaptan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o değilde osman büyüyecek katil olacak diyorlar.seri katil olcamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 zaten çocuk muhtemelen hayat hikayesini mahkemede anlatırken fln göreceğiz ben de öyle bşr hava sezinliyorum ne zaman dış ses olarak olaya girdiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ali kaptan'ı sevenleri mimliyorum. ruh hastası olma potansiyelleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ali kaptanda kendimi görüyru sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ali kaptan haklı. Dizi ise çok bayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dizi dexter olurmuş seneye sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar