shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tenten romanlarının birinde mi ne vardı garomsu bişi diolardı çingene..ehm pardon roman olmayanlara[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Abeci ,pale , şopar..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: shapshal, 20 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: tenten romanlarının birinde mi ne vardı garomsu bişi diolardı çingene..ehm pardon roman olmayanlara sus cingen[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 zaten çingenelere çingene diyince azıtıyolar deliriyolar.:)[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Gördüğüm çingenelerin hepsi deliydi. Böle gözü dönmüştü. Çinge...Romanlardan korkuyoooouvvm[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben tutup birine "Lahana!" desem oda hakaret olur, gayet normal.[signature][hline]Tragedy
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Roman yerine Hikaye desem onlara? öyk irençti kabul.[signature][hline] The Truth is out There
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Black ı şikayet edicem :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hepimiz çingeneyiz :lol:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu olay bayadır var ya birkaç sene oluyor mahkemeye gideli bu çingeneler.hatta galaksiler arası çingeneler federasyonu başvurmuştu bunun için mahkemeye haberlerde çıkmıştı:)[signature][hline]administrator error
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 çingeneler zamanı diye film vardı artık onun tüm cdleri toplansın ve imha edilsin! Çingene lafını içeren tüm internet siteleri kapatılıp Çingene kelimesini kullanan tüm kullanıcıların kullanıcı kayıtları silinsin... İçerisinden birisine çingene diyenler belirlensin ve içi dışına çıkarılsın ahhah uaheuheuheee Ne saç-ma şey bu yaaaa[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Öne çıkan mesajlar