Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Aklınızda bulunsun yokuş yukarı filan kalkarken alfalarda gazı köklerseniz arabayı kaldıramıyorsunuz. Limitör devreye giriyor. %75 filan basmanız lazım gaza. Başka arabalarda da var mı böyle bişi. Yani limitör olduğunu biliyorum da böyle sıkıntı verecek düzeyde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bu arada ben bu bilgiyi 2003 model alfa 147'me dayanarak verdim. Yeni modellerde düzeltilmiştir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Hiç öyle bişey duymadım, bug vardır, olmaz öyle bişey. Bende 156 var, köklüyorum cayır cayır kalkıyo, yokuş düz farketmiyo. bi de yokuşta olması çok saçma arabada öyle bi sensör falan yok ki yokuşta farklı davransın. Sen iyi bi servise git, Bostancı'dakiler iyidir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 asr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok basınca asr kapanır otomatik, patinaj yapar araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2006 gt var oyle bir sorun yaşamadım, hatta tam tersine otomatik olmasına karşın ilk kalkışta köklersen 1. vites devir red line da takılı kalabiliyor vites, elle atmak gerekebiliyor.. sanmıyorum öyle bir limitor oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya sanırım bi benim modelde var. asr'yi kapadığım halde de oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi işinin ehli bi servise git. Anormal bişey çünkü anlattığın durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Dediğin şey yok 2011 model alfa'mda. Köklersem normal pati yapıp kalkıyor. ASR kapama yerini de bulamadım yok sanırım ama pati yaptığına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bende de yok senin araban bozulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar