Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss- Ev arkadaşı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence ilk senende hem de hiç tanımadığın biriyle eve çıkma.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Tabi hop diye eve çıkmıcaz tanışacağız, muhabbet edeceğiz. Bazı adamlar için 1 hafta yeter, bazıları için 1 yıl yetmez tanımak için. Yani olay kader kısmet işi.
Mesaj tarihi:
Yurtta daha iyisi beklemiyor seni onu da söyliyim.. Sizin okuldan başka giden var mı diye araştır bence. Stüdyo da yoktur Allahın dağında :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 20 Ağustos 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
Çıkmazsa yurtta da hiç tanımadığı 6 kişiyle eve çıkıcak.

Hoca hiç tanımadığın bir adamla eve çıkarsan anlaşamayabilirsin, ikiniz de asabi, inatçı adamlarsanız kavga çıkarırsınız ondan sonra anlaşamayacağınızı anlayıp ayrılmaya karar verirsiniz eve verdiğiniz depozit ve kira da içinizde patlar.
Bu sadece bir senaryo tabii ki ama yurt ortamında tanımadığın kişilerle kalmak (ki özel yurtlarda sayı 6 dan daha düşük oluyo) çok daha güvenli ve rahat bence. Benim önerim gidip 1 sene (illa ki eve çıkıcam diyosa 1 dönem) yurtta kalsın kafa 1-2 adam bulunca da çıkar eve.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 20 Ağustos 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
Yurtta daha iyisi beklemiyor seni onu da söyliyim.. Sizin okuldan başka giden var mı diye araştır bence. Stüdyo da yoktur Allahın dağında :)

Çorlu öyle bir yer değilmiş (araştırdığım kadarıyla). İstanbul'un dibi ve Tekirdağ Merkezden kalabalık. Tekirdağ'da stüdyo varmış, direk araştırdım. Ha birde gitar çalışmam lazım yurt ortamında da olmaz sanırım bu. (bas gitarı, anfisi dolaba sığmaz :p )

[Bu mesaj yeahh1986 tarafından 20 Ağustos 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O değil de Maraş'ta var mıdır stüdyo siz onu söyleyin bana[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
Çorlu güzel yerdir, öyle demeyin. Kuzenim orada yaşıyor. Tekirdağ'a 1-1,5 saat uzaklıkta. Fakat oldukça güzel bir yerdir. Keşke bende orayı kazanmış olsaydım :p

(bu arada stüdyo var orada.)
Mesaj tarihi:
valla ben konuştum ev tutcaklar bana :)
hazırda 2 tane kız var aynı şehri kazanırsak aynı evde kalcaz ev işleriyle uraşmicam
DAoC oynayıp gitar çalcam ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Proxa Ohannesburg! 2 tane kızla aynı evde kalacan üni'de!!!
Ulan ne şanslı adamlar var bre. (Erkek olduğunu varsayıyorum :D)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
orion öyle evet.. küçük olması içinde yaşayanlar ve alışanlar için hoş .. en azından benim için.. cuma gelince de yatakhaneden çorlu ya dönmek güzeldir..ama çorlu da okumak istemezdim..öğrencisi morondur biraz..genelleme yani.tanıdıklarım. çorludan olanlar..falan..

fizban yatılıydın di mi lisede sen sanırım öle bişeler??
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 20 Ağustos 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Proxa Ohannesburg! 2 tane kızla aynı evde kalacan üni'de!!!
Ulan ne şanslı adamlar var bre. (Erkek olduğunu varsayıyorum :D)

2 kızla değil bi tanesiyle de 2 side dostum diyebileceğim insanlar(tabi onlara ev işi yüklemicem anlamına gelmez dimi)
ayni öleeee şey olmaz aramızda[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
(Sen öyle san :D)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Mesaj tarihi:
ohooo
başka kız olmasa haklısın dicemde denizde kum etrafımda kız yani
neyse konuyu bulandırmayalım :)
bu arada eve 3. kişi lazım kirayı paylaşmak için :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
doğma büyüme çorlulu olarak ben de yazayım bişeyler..Çorlu herşeyden önce denildiği gibi ufak bir yer we bu insanın canını bişekilde sıkıyoı gidilicek cafe zaet zurt yok denecek kadar az..insanlarının kalitesi de yüksek ölçüde göç alması sonucu düştü bayaa ancak buna rağmen fazla tutucu bi yer değildir.Eğer kafana göre insan bulabilirsen oldukça şirin ve zevkli biyer olabilir senin için..istanbula!da oldukça yakın olması zırt pırt istanbula gitme isteği uyandırır içinde..ne biliim 18 seneden fazladır burdayım.. bu sene kazandık ve gidiorum bakalım özlicem mi buraları zaman göstericek..
Mesaj tarihi:
bu arada hazır topic açılmışken ben de yazıım ankara'da ew arkadaşı arıorum ankara üni dil-tarih coğrafya fakultesi sıhhiyedeymiş yakın bi yerlerde ew tutmak isteyenler warsa özelden ulaşsınlar bana..
  • Yeni Oluştur...