dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kendi içinizde değil, bize karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Siz kimsiniz ki diyesim geldi ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Pepeleksel İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kışın Ankara'da devam edecek mi bu maçlar? Ben yeniyimde hep kışa gelirdim önceden Ankara'ya baya soğuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bence hala bi sorunsal bu arada ankara patileri olarak halısaha maçı yapmak. zira yaptığımız pati maçı olmaktan uzak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yaptım. pati takımı olarak yenildik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. özellikle benim kalede olduğum dakikalarda ilerde çok pozisyon bulduk. neden öyle oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iyiydi ya bizde kondisyon yok çok normal adamlar bizden daha kondisyonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 gecen mac bizde oynayan kırmızılı arkadasi almasalar gene utulerdik ama neyse dise dis bi mucadele oldu bir de ankarada mac yapacak 12 pati varsa kendi aramizda da yapabileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 o çıkmıyo işte :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ben yoktum o yüzden yenilmişinizdir.......,,,,,......... Onur benim yerimi dolduracak adam mı heç? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Benim arkadaşlar arası maç yaptığımız bir takımımız var.. Öyle teknik kapasitesi çok yüksek olmayan, çok koşmayan (1-2 kişi hariç) ortalama bir takım sayılırız :) Maç yapamayacağınız haftalar önceden haber verirseniz belki karşı tarafa bir takım çıkarma sanşım olabilir. not: genelde tanımadığım adamlarla maç yapmayı sevmem ben sizdede aynı kaygı olabilir. Ama ben arkadaşlarımı biliyorum genel paticik profilini biliyorum. Heralde bir problem çıkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hafta 1'den fazla maç yapılmaz diye bi kaide mi var? sizle de yaparız. senden kaç kişi çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aslında haftada 1 en güzeli. Bugun kar yağdı tuttumu bilmiyorum üşeniyorum pencereden bakmaya. Kapalı halısahda oynuyorsunuzdur böyle havalarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Abi bugün dikmen caddesindeki sahada 12ye doğru bu karda montla maç yapan tipler gördüm böle götleri donuyordu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 harbi kış geldi biraz ara mı versek maçlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 maç yapmaktan başımız ağrıdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bir saat önce yine gördüm millet montlarla maç yapıyor O_o gidip adamları sarsıp MANYAK MISINIZ BİRADER GİDİN SICACIK EVİNİZE LAN! diesim geldi ama üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kolejdeki sahada yer olsa yapılır mac aslında ama kapalı saha lazim onun icin varsa baska kapalı saha yapabiliriz yoksa gotumuz basimiz donar orası kesin bu soguga bi de yagmur eklendimi cok pis carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben her havada yaparım da siz bilirsiniz noldu şimdi iptal mi perşembe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Abi dün akşam bizim eve dolmuş zor çıktı yani oynaması sorun deil de geri dönüşü düşünmeye başladım ben. Souk çok kötü bişi lan kaldırılması lazım soğuğun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu hafta yapmayalım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Abi normalde ne zaman da bir,maç yapıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dikmende üstü kapalı saha var, yapmak isterseniz güzel oluyor kar felan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 LucifeL said: Abi normalde ne zaman da bir,maç yapıyorsunuz :) bu hafta da yaparsak 3te 3 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar