yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kendi evimin olduğu şehirdeysem evimde otururum çok evcimen adamım ama öte yandan da gezgin olarak gezmeyi çok sevdiğimden 1-2 günlük dağ bayır gezilerine veya daha uzun seyehatlere atlayıp gitmeyi yeğlerim 3-5 gün evde oturmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Param varsa dışardayımdır Yoksa ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ev her türlü. elektrik yada net kesik olmadıkça tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 forgiver said: sorduğun yer 10k madalyalı insanların takıldığı paticik eheh dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 param bitene kadar gezerim. üşenmem hiç. ama bittiğindeyse yapcak bişey olmadığından dolayı kendimi uyku ve filme teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 alkol nerde ise ben ordayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ev güzeldir candır ya tabi dışarı çıkmak da zevklidir arkadaşlarla ama ev de kahve + gitar çalmanın keyfi başka özellikle akşamları bütün şehir uyuduğunda ve o sessizlikte gitarin sesi ayrı bi güzel çıkıyor doyamıyorum napayım çalıyorum sürekli xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 target acquired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 lan aptal bişiye gitmem lazım.. üşeniyorum şimdi. birisi ile bir yere ya da birisinin yanına gidilmediği sürece evden dışarı adımımı atmak istemiyorum. birisi ile bir yere gidiyorsak giderim, hani evi falan da çok özlemem falan.. ama ne olursa olsun en az +1kişi daha olması lazım nan.. tek başına gidilmiyor T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hakkaten yanında biri olsa ssk işlemlerine bile gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ama hiç bi zaman o kadar fedakar bi arkadaş gönüllü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hiç tanımadığın adamların arasına gidip 2saat bi sürü konuşma dinlemek.. pff ütü yapmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 %20 ev-%80 gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Llama said: alkol nerde ise ben ordayım :) cok icme abi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 %20 gezinti - %80 ev. Ev gibisi var mı. Para olsa da ev, açarım iki telefon anladın sen onu...;) Şaka tabi, ailemle birlikte yaşayan orta-düşük gelirli bir öğrenciyim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 soruya hiç bakmadan cwpladım ya gezentiyi seçecektim, juri dikkate alsın plxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 CapN said: Param varsa dışardayımdır Yoksa ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 3 gun evden cikmadigim oldu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Kapıdan çıkana benim eve tüm sadakatim, bir hafta evden bakkala dahi çıkmamışlığım da var okula diye çıkıp bir hafta eve gelmemişliğim de. Ama ne yalan söyliyim özellikle arkadaşlarımın dağınık evlerinde 10 kişiyle kaldığımda küfrediyorum kendime ne işim var burada diye. Evimin temizliğini, sakinliğini özleyip koşa koşa eve gittiğim çoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evciyim çünkü param yok lan olsa bütün gün gezerim eve sadece uyumak için gelirim ama yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 senko said: kahve + kitap kombosuyla degerlendiriyorum ben bos vakit buldum mu. dısarı sadece okul için çıkıyorum sanırsam sdf this. cidden okul olmadığı zamanlar nerdeyse hiç çıkmıorm evden(misal haftasonları). %90 ev gibi bir durum var bende. dışarısı sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ev kuşiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 said: evciyim çünkü param yok lan bu da doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar