freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aynı saçmalık bendede var.pazartesi okul açıldı.saçma sapan uyuyorum 1 e kadar,kahvaltı falan yapıyorum 2-3 e kadar,sonra saçma sapan devam ediyorum.Ertesi günde aynı saçmalık.sonbaharda var bi bokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 boku mevsimlere atmayin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Fistan said: le classice el classico yazıcaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Longshanks said: bende sonbaharda bir mutluluk bir heves bir nostalji havası oluyor. ama yazın hiçbirşey yapasım gelmiyor açıkçası +1 yazdan nefret ediyorum hatta, günes alerjim ve börtü böcük fobim yüzünden. sicagi da sevmiyorum hic. kis insaniyim ben bele yapraklar falan dökülsün, kestane topliyim mutlu oluyorum. evet evet hatta o kestaneleri sobada yapıcaksın işte... sonbahar kış süper lan ilk baharın da giriş iyi mayıs sonları bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 temmuzun allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 en iyi bahar ölübahardır bekledim ama gelmedi fedecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 en iyi bahar karnıbahardır çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mortis said: e abi sen bu dönem mastera başlamio musun boğaziçinde? iste bunu dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Başladım zaten dün ilk ders vardı akşam 10da geldim eve. Neyini seviyorsunuz şu sonbahar kışın hiç anlamıyorum valla. Göçmen kuşlar gibi güneye gidesim var kış gelince. Hı bir de hasta oldum 24 saat içinde boğazım şiş konuşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yazın terden yabış yabış oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar