Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şu yeni tır hödö oyunu. çıkmış, steamde de satılıyor falan. oynayan var mı nasıldır, diğer oyunlara kıyaslayınca daha mı iyi, daha mı kötü, "hele şükür adam gibi bi tır oyunu çıktı" dedirtiyor mu? beklentiler o yöndeydi çünkü. http://rignroll.com/ şöyle sayfasını falan da koyalım da sonra "nebiçim topağ rerö" denmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bende paticikte tırcı eleman çok sanıyodum yazıklar olsun teytey bari ben söyleyeyim, biraz oynadım ama fazla uğraşamadım yine eksik kalmış, bitirmeden sürülmüş piyasaya gibi bi hali var. ama dediğim gibi fazla uğraşmadım, üşendim :) biri şöyle dolu dolu oynasa da söylese fikirlerini. ha bi de çok gıcık oldum, g27'yi takıp kontrolleri ayarlarken saçma bişeyle karşılaştım. vitesleri tek tek kontrollere koymuşlar 1. vites 2. vites diye, güzel ama boş vites var bi de içlerinde asdfhhd. abi boş vitesi nasıl ayarlayacam g27'de, hani bi vitese atıp, boş vites ayarını seçip boşa atınca görür belki dedim ama direk atılı olan vitesi görüyor. aklınıza sıçayım ya sfgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 su almanca belasından kurtulunca ılk su oyunu acıp oynayacam. 18wheelslerden çok çok iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Xeno, FSX'e gel. Tır sevdan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fsx dediğin flight simulator mu? valla olar onda da logitech force 3d var auehjasfhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahah evet bende de var. Bi gaz aldım. böyle akşamları multi uçuyoduk. Force 3D Pro yu aldım. herkes vanish attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sdfg bakalım indi.. RÖEHĞöhm ediniyorum hoşuma giderse takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar