Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 195/65/15 ebatlarında, H tipi bir lastik peşindeyim. Dört mevsimlik bir şey alacağım. Lastik ve özellikle iyidir diyebileceğiniz Kadıköy dolaylarında yer varsa tavsiyesini istiyorum. Sağolun, umarım eksik bilgi vermemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 spot ve ucuz lastık Bostancı sanaayıden yukarı devam et mezarlıgı gec saga donerken kosedekı lastıkcı Map da sole bısı Sonbahar sokak ın bası map ve lastık olarakda contınental onerırım frenleme olayı cok ıyı .Ikı kaza atlattım cıddı anlamda lastıkler olmasaydı bugun ya sakattım yada olu ıdım .O kadar ıddalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Galiba mevcut lastiklerim de continentaldi. Arkalar 30 bin, önler 20 bin km'de ama aracın önden çekişli olmasına da bağlı olarak haşat haldeler. Yokuş yukarı frenleme yaparken bile yokuş aşağı gibi duruyor alet. Hatta geçende duramadım, önümde olan kazaya inceden dahil oldum. Zemine bağlı olarak (E5) 60km hızla bile frene dokunduğumda zangırdıyor direksiyon. Normal yollarda 110'dan sonra falan hissediliyor. Bir de yokuş aşağı 140-150'nin üzerinde frene dokununca çok komikleşiyor araç. Çok düşük hızlarda bile sadece fren pedalı ile yanlamaya kalkıyor araba. Aslında eğleniyorum mevcut lastiklerle ama önümüz de kış. Yağmurda falan ciddi arabayı da kendimi de parçalama olasılığım var ani fren yapmam falan gereken bir durumda bulursam kendimi. Sağol tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aracın agırlıgına ve hızlarına uygun mu H? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 michelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bridgestone kaç farklı lastik tecrübe ettim, bridgestonedaki yol tutuşu bulamadım hiçbirinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bridgestone ucuz biraz fiyat performans iyi olabilir bende kullandim bridgestone.arabanin ustunde geldi bi kac kez. sonra michelinla degistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 H zaten 200+ kph civari olmali, harf kodlarinin yeni nesil lastiklerle birlikte pek bi manasi kalmadi gibi ciddi spor arabalardan konusmuyorsak , ya h oluyor ya v. birde marka soylemek pek birsey ifade etmiyor lastikde, o ebatda belli bi markanin cok guzel desenleri olmasina ragmen cok basarisiz desenleride olabiliyor, o yuzden oneri yapacaklarin bunu goz onunde bulundurup seri ismi vermesi daha saglikli olur. lastik icin de 2 guzel kaynak var, http://www.tirerack.com/index.jsp http://www.tyretest.com/ ben kendi araclarimdan birinde mich pilot , digerinde kumho ecsta kullaniyorum, kumho icin cok cok basarili oldugunu soyleyebilirim su ana kadar kullandigim 6-7 set lastik icerisinden en basarilisi. pilot ses vs yonunden daha basarili ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 30bin erken değil mi lastiğin eskimesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tabi bu yazdiklarim 3 mevsimliklerdi su anda takili olduklari icin onlara gitti aklim. kis lastikleri olarak ise mich alpin, ve kumho i'zen kw17 kullaniyorum. @aktif 30k duzgun kullanim icin az ama performansli kullanildiysa ve lastik 1-2 kis gecirdiyse yanlis ayarlarla (rot hede hodo) 20 de de gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Araç gayet dandik ford focus. İstanbul içinde yüksek hız görüyor sadece. H, fazlasıyla yetecektir. Lastiğin ömrüne ilişkin olarak ne zaman aldığımızı hatırlamıyorum ama 6 yılda 50000kph yapmış bir araç zaten. Son 15000'ini son bir yılda yaptı üstelik. Az km yapsa da hem yaşlı lastikler, hem de hiç iyi muamele görmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Lastik dediğin bi yaz bi kış gördü mü ömründen ömür gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 benim bridgestone potenzalar da rotasyon gormeden yaz ks gecirdiler ve 23kda bittiler tamamen, önler. yerlerine pirelli pzero nero aldım, 235/45/17 97Y olması lazım. potenzalar da 97W RE050 idi, pzero nerolar ses açısından daha basarılı, daha az gurultu geliyo araca. tutunma olarak gozle gorulur bi fark bulamadim ben potenzalarla arasında. arac rocco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Abi çok pahalı bu lastik işi ya. Benim lastikler yaz kış 2 senedir duruyor, aracın benden önceki sahibi ne zaman takmıştı bilmiyorum. Viraj içi gaza basınca direk understeering, ıslak zeminde de fren perf falan çok kötü. Ama 600TL para veresim hiç ama hiç gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 600 ucuz yine ya. benim arka lastik yarıldı geçen bodrumun salak yollarında, 16" arka iki tane lastiğe 400 verdim micheline (primacy hp sanırım) ama değer yani. yumuşaklığı falan on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 DUNLOP aldım 4 tane, performans lastigi filan bisiler dedi adam ama dizel arabada neyin performansıysa dfgsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 cemenzarda safak hastanesi karsisinda bi lastikci var. ucuza kumho alabilirsin yoksa michelin, bridgestone ikiside iyidir. ama 4 mevsim lastik ben sahsen tavsiye etmiyorum, kis lastigi almak faydali gibi geliyor bana. bu arada o lastikciye gelirsen adamlar islerini iyi biliorlar farkli bir tavsiyeleri de olur. hem evde oldugum bi zaman gelirsen kahve ismarlarim sana ;) iste tavsiye yok da bi patiye kahve faydamiz dokunur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selam, Ben de lastik alacağım. Bridgestone düşünüyorum açıkcası. Ama Kumho ile memnun olanları görünce acaba demeden edemiyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gel abi sanada kayfe ismarliyim.. paticik lastikci bulusmasi yapalim :D tum patinaj ekibi gelsin :D edit: valla kislik lastik alicaksan ucuz bir cozum ideal olur o yuzden kumho dedim.. eskiden cok kotuydu bundan 6-7 sene once, ama simdi kumho da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Sonar diye bi marka var neredeyse yarı fiyatı bilindik markaların, kötü müdür çok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 muhtemelen :D çin lastigi ise direk koşarak kaçmak lazım diye biliyorum ben de performans hede hödö diye sertin serti olsun dedim, kırk yılınbası piste çıkıyorum diye. zaten sertti araç, tam artık bozuk para kıvamına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 of sagindan solundan takirdamalar basladimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çoktan. vıcır vıcır ediyo konsolun ustundeki havalandırma cıkısları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oy gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yapıcak bişey yok. bununla yasamayı ogrenmek lazım. lastikler iyi ama. hocam 300kmye kadar gider bu diyolar. dedim kim gidiyo 300 delimisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar